O Ρόμπι Γουίλιαμς βρέθηκε στη μέση του γηπέδου και με ένα πολύ εντυπωσιακό σκηνικό ξεκίνησε να τραγουδάει τις μεγάλες του επιτυχίες στην τελετή έναρξης του Παγκόσμιου Κυπέλλου.
Μαζί του η ρωσίδα σοπράνο Άιντα Γκαριφουλίνα, ο τενόρος Πλασίντο Ντομίνγκο αλλά και o Περουβιανός Χουάν Ντιέγκο Φλόρεζ.
Από την εγχώρια μουσική σκηνή, επί… χόρτου βρέθηκαν ο πιανίστας Ντένις Ματσούεφ, οι παγκοσμίου φήμης αστέρες της όπερας Άννα Νετρέμπκο, Γιουσίφ Εϊβαζόφ, Ιλντάρ Αμπντραζάκοφ και Αλμπίνα Σαγκιμουράτοβα. Λίγο πριν την σέντρα του εναρκτήριου αγώνα, οι Γουίλ Σμιθ, Νίκι Τζαμ και Έρα Ιστρέφι θα αποδώσουν το τραγούδι του 21ου Παγκοσμίου Κυπέλλου που έχει τίτλο Live It Up.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Λούκας Λεκαβίτσιους είχε 28 πόντους και 4 ασίστ κι έτσι η ΑΕΚ έφτασε στη νίκη με 88-73 επί της αξιόμαχης Καρδίτσας για την 1η αγωνιστική της φάσης των «16» του Basket Champions League
Ρεπορτάζ από την Κροατία αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός προσφέρει 6,5 εκατομμύρια ευρώ στη Σλάβεν Μπελούπο για τον 20χρονο μεσοεπιθετικό Αντριάνο Γιάγκουσιτς. Ο Μπενίτεθ έχει ήδη έρθει σε επαφή μαζί του.
LIVE: Αταλάντα – Αθλέτικ Μπιλμπάο. Παρακολουθήστε live στις 22:00 την αναμέτρηση Αταλάντα – Αθλέτικ Μπιλμπάο για την 7η αγωνιστική της League Phase του Champions League.