Παύλος Γιαννακόπουλος: «Ολυμπιακός είσαι, παιδί μου;»
Μια ιστορία για τον άνθρωπο Παύλο Γιαννακόπουλο. Η Μερσεντές στην οδό Μάρνη και η συμβουλή σ' έναν εκκολαπτόμενο δημοσιογράφο
Οδός Μάρνη. Καλοκαίρι. Μέσα στο λιοπύρι καμαρώνω τα καινούργια μου αθλητικά παπούτσια , ψάχνοντας ράθυμα με το βλέμμα που έχω αφήσει το μικρό σκούτερ. Ακριβώς έξω από το μαγαζί μια παλιά Μερσεντές πράσινης απόχρωσης με ορθάνοιχτες τις τέσσερις πόρτες. Πιο πίσω το όχημα που με ταξίδευε από την Κυψέλη στην Καλλιθέα τη στιγμή που διάλεξα επαγγελματικό προσανατολισμό.
«Καλημέρα παιδί μου, σε έκλεισα;» μου απευθύνει ερώτηση ο κύριος που ξεσκόνιζε τη Μερσεντές. Ναι, είχε πάρει ένα πανί και καθάριζε μόνος του τα τζάμια και δεν θα του έδινα την παραμικρή σημασία αν δεν μου απηύθυνε τον λόγο.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Ερντογάν: «Η Δύση χάνει όλα τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούσε για να καταδικάζει και να απειλεί άλλες χώρες»
- Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στα ανοικτά της Κρήτης
- Ο Τραμπ ζητά αύξηση των αμυντικών δαπανών κατά 500 δισ. δολάρια για να φτιάξει τον «Ονειρικό Στρατό»
- Χαϊδάρι: Φορτηγό παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα 65χρονο πεζό στη Λεωφόρο Αθηνών
- Γιατί οι βρετανικές παμπ ζητούν κρατική στήριξη
- Βενεζουέλα: 100 οι νεκροί «μέχρι στιγμής» στην επίθεση των ΗΠΑ και παρόμοιος αριθμός τραυματιών