Πασκουάλ: Αφιερωμένη η νίκη στον Παύλο Γιαννακόπουλο
Οι δηλώσεις του ισπανού τεχνικού του Παναθηναϊκού
Στη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου αφιέρωσε ο Τσάβι Πασκουάλ τη νίκη του Παναθηναϊκού απέναντι στον Ολυμπιακό στον τρίτο τελικό της Α1 Ανδρών.
Ο έμπεριος τεχνικός παραδέχτηκε ότι η ομάδα του ήλεγχετο ρυθμό του αγώνα, αλλά ξεκαθάρισε ότι ο τέταρτος τελικός θα είναι τελείως διαφορετικός.
«Πρώτα θα ήθελα να εκφράσω τα συλλυπητήρια μου για τον χαμό του Παύλου Γιαννακόπουλου. Εκφράζουμε την στήριξή μας στην οικογένειά του. Η νίκη είναι αφιερωμένη σε αυτόν και την οικογένεια. Ελπίζουμε να την τιμήσουμε και με την κατάκτηση του τίτλου. Θα είναι δύσκολο, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε» τόνισε ο Ισπανός τεχνικός και πρόσθεσε:
«Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και την πρωτοβουλία. Κατορθώσαμε να έχουμε καλή άμυνα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Δεν χάσαμε μπάλες, κάναμε μόνο πέντε λάθη. Χάρη σε αυτό ελέγξαμε το παιχνίδι. Το μοναδικό ψεγάδι ήταν οι ελεύθερες βολές».
Σχετικά με τις χαμένες βολές, ο Τσάβι Πασκουάλ τόνισε: «Το ποσοστό το είδα σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Είναι σαν να έχουμε κολλήσει έναν ιό. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με πολύ μεγάλες δυνατότητες. Έχει παρατάξει σχήματα με δύο ψηλούς, με τρία φόργουορντ. Εμείς κάνουμε ό,τι μπορούμε ώστε να ανταποκριθούμε σε αυτά τα σχήματα. Το επόμενο παιχνίδι θα είναι εντελώς διαφορετικό».
Για το ερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό: «Προετοιμάζουμε το παιχνίδι ώστε να χρησιμοποιήσουμε τους κατάλληλους για να νικήσουμε. Κάθε φορά οι παίκτες πρέπει να είναι έτοιμοι ώστε να ακολουθήσουν το πλάνο μας και να πάρουμε τη νίκη».
- Ο Μπενιαμίν Νετανιάχου ζήτησε συνομιλία με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι για τα ιρανικά drones
- Κίνα: Στρατιωτικές πτήσεις μεγάλης κλίμακας γύρω από την Ταϊβάν
- Το Ισραήλ προειδοποιεί τις ΗΠΑ ότι τα αποθέματά του σε πυραύλους αναχαιτίσεων εξαντλούνται επικίνδυνα
- Τα ΗΑΕ αναφέρουν ότι η πυρκαγιά σε εγκατάσταση πετρελαίου στο Αμπού Ντάμπι τέθηκε υπό έλεγχο
- Ο στρατός του Ισραήλ λέει πως σκότωσε δεκάδες μαχητές της Χεζμπολά στον νότιο Λίβανο
- Η Γερμανία δεν συμμετέχει σε αυτόν τον πόλεμο και δεν επιθυμούμε να συμμετάσχουμε, δήλωσε ο Μερτς



