Θεσσαλονίκη: Ένταση στην διαμαρτυρία για την κυριακάτικη αργία
Επεισόδιο με άντρα και άτομα που απέκλεισαν μαγαζί
Ένταση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής στη διαμαρτυρία κατά της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων και τον αποκλεισμό της εισόδου καταστημάτων στην Τσιμισκή από μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και του αντιεξουσιαστικού χώρου.
Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το voria.gr, όταν ένας άντρας μπήκε σε ένα από τα καταστήματα στην οδό Τσιμισκή που είχαν αποκλείσει οι διαδηλωτές. Με υψωμένο το χέρι του, προσπέρασε το πανό και μπήκε στο κατάστημα χτυπώντας έναν διαδηλωτή, όπως κατήγγειλαν οι διαδηλωτές.
Έξω από το κατάστημα συγκεντρώθηκαν οι διαδηλωτές οι οποίοι λογομάχησαν μαζί του ζητώντας του να βγει από το μαγαζί. Ο άντρας βγήκε τελικά από το κατάστημα με τη συνοδεία αντρών της ασφάλειας. Κατά την έξοδό του από το κατάστημα, οι διαδηλωτές του πετούσαν αντικείμενα.
Σημειώνεται ότι τα καταστήματα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης έχουν το δικαίωμα να παραμένουν ανοιχτά όλες τις Κυριακές από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο.
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Η Ελλάδα επιστρέφει
- Και προνόμια υπηκοότητας «πουλάει» η χρυσή βίζα Τραμπ
- Κυριάκος Πιερρακάκης: Συγχαρητήρια από ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ
- Ασταμάτητη η Στρασμπούρ (1-0), άνετο διπλό της Πάλας στην Ιρλανδία (3-0) – Η βαθμολογία
- Βαθμολογία UEFA: Καλή συγκομιδή για την Ελλάδα, αλλά και χαμένη ευκαιρία να πλησιάσει κι άλλο την Τσεχία
- Αμερικανοί πολιτικοί ζητούν από Ισραήλ, ΗΠΑ να ερευνήσουν τον βομβαρδισμό εναντίον δημοσιογράφων στον Λίβανο


