Πεντάλεπτη συνταγή για παγωμένο γιαούρτι με ανανά και καρύδα
Η γεύση του ανανά ταιριάζει απόλυτα με αυτήν της καρύδας!
Υλικά (4 μερίδες)
2 φλυτζάνια (284 γρ.) κατεψυγμένο ανανά
2 κουταλιές μελιού
¼ φλιτζάνι (57 γρ.) γιαούρτι (μη λιπαρό ή πλήρες)
½ φλιτζάνι φρέσκο χυμό λεμονιού
2 κουταλιές της σούπας ψητή καρύδα
Εκτέλεση
1. Προσθέστε τον κατεψυγμένο ανανά, το μέλι, το γιαούρτι και το χυμό λεμονιού σε έναν επεξεργαστή τροφίμων (ή τον υγροποιητή).
2. Λιώστε μέχρι να γίνουν κρεμώδη, περίπου 2-3 λεπτά. Βεβαιωθείτε ότι δεν έχουν απομείνει κομμάτια.
3. Ανακατέψτε τη φρυγανισμένη καρύδα με μια σπάτουλα.
4. Μεταφέρετε το μίγμα σε ένα αεροστεγές δοχείο και παγώστε για τουλάχιστον 6 ώρες, ακόμα καλύτερα για όλη τη νύχτα. Φυλάσσετέ το στον καταψύκτη για έως και 1 μήνα.
- Ρουμανία: Διαδηλώσεις κατά της διαφθοράς στο δικαστικό σύστημα – Αποκαλύψεις για πιέσεις από υψηλά κλιμάκια
- Ουκρανία: Ο Τραμπ «στέλνει τον Γουίτκοφ στο Βερολίνο» για συνομιλίες με τον Ζελένσκι και ευρωπαίους ηγέτες
- ΗΠΑ – Βενεζουέλα: Αποστρατεύτηκε ο ναύαρχος που έδωσε εντολή για χτύπημα σε επιζώντες
- Βόρεια Κορέα: Το εγκώμιο στρατιωτών που επέστρεψαν από τη Ρωσία έπλεξε ο Κιμ Γιονγκ Ουν
- Ουκρανία: O Τραμπ ζήτησε από τις Ε3 να πιέσουν τον Ζελένσκι να συμφωνήσει με τη Ρωσία
- Βενεζουέλα: «Ο Μαδούρο να καταλάβει ότι πρέπει να φύγει», λέει η Ματσάδο
