Εκτός ΝΔ ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος
Ο κ. Καμπόσος είχε προβεί σε αντισημιτικές δηλώσεις
Εκτός Νέας Δημοκρατίας είναι ο δήμαρχος Άργους-Μυκηνών Δημήτρης Καμπόρος μετά τις προκλητικές του αναφορές για τον Γιάννη Μπουτάρη.
Ο κ. Καμπόρος ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook βίντεο στο οποίο αφήνει ρατσιστικά υπονοούμενα κατά του δημάρχου Θεσσαλονίκης. Η διαγραφή του έγινε με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ
«Το νέο ακροδεξιό παραλήρημα και οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί του δημάρχου Άργους και μέλους της ΠΕ της ΝΔ Δ. Καμπόσου εναντίον του δημάρχου Θεσσαλονίκης Γ. Μπουτάρη εκθέτουν ανεπανόρθωτα τη ΝΔ και προσωπικά τον κ. Μητσοτάκη» ανέφερε η ανακοίνωση και συνεχίζει: «η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης κάλυψαν το στέλεχος της ΝΔ για την πανηγυρική του ανάρτηση για τον ξυλοδαρμό του δημάρχου Θεσσαλονίκης και δεν τον διέγραψαν, παρά μόνο ανακοίνωσαν ότι θα κληθεί σε απολογία».
- Συμφωνία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Μεξικό για το νερό του Ρίο Γκράντε
- Αναγκαστική προσγείωση για Boeing 777 στην Ουάσινγκτον – Γνωστό το πρόβλημα με το κάλυμμα του κινητήρα
- Το Πανεπιστήμιο Μπράουν επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο ατόμων – Οκτώ σε κρίσιμη κατάσταση [βίντεο]
- Γερμανία: Πέντε συλλήψεις για φερόμενη προετοιμασία επίθεσης σε Χριστουγεννιάτικη αγορά
- Συρία: Έκρηξη σε διυλιστήρια πετρελαίου – Επιχειρήσεις των Κούρδων κατά του Ισλαμικού Κράτους [βίντεο]
- Η Συρία καταδικάζει την «τρομοκρατική» επίθεση με θύματα Αμερικανούς στρατιώτες



