
Σαρωτικός ο Λεμπρόν Τζέιμς – Στους τελικούς οι «Καβς»
Ο «βασιλιάς» σταμάτησε στους 35 πόντους σημειώνοντας 9 στα 16 δίποντα, ,8 στις 11 βολές και 3 στα 8 τρίποντα, μάζεψε 15 ριμπάουντ ενώ μοίρασε 9 ασίστ. Και όλα αυτά, χωρίς να βγει ούτε ένα λεπτό από τον αγώνα
Χωρίς να ξεκουραστεί ούτε δευτερόλεπτο ο Λεμπρόν Τζέιμς οδήγησε τους Καβαλίερς στη νίκη επί των Σέλτικς μέσα σε στη Βοστώνη με 87-79 επιβεβαιώνοντας για μία ακόμη φορά ότι μπορεί να κερδίσει σχεδόν … μόνος του μία ομάδα.
Οι «Καβς» έκαναν το 4-3 μέσα στη Βοστώνη και πλέον περιμένουν το νικητή του ζευγαριού Ρόκετς – Γουόριορς για τους τελικούς του NBA.
Ο «βασιλιάς» σταμάτησε στους 35 πόντους σημειώνοντας 9 στα 16 δίποντα, ,8 στις 11 βολές και 3 στα 8 τρίποντα, μάζεψε 15 ριμπάουντ ενώ μοίρασε 9 ασίστ. Και όλα αυτά, χωρίς να βγει ούτε ένα λεπτό από τον αγώνα!
Οι Σέλτικς στην αρχή του αγώνα ήταν καλύτεροι και έφτασαν να προηγηθούν ακόμη και με 12 πόντους. Στη συνέχεια όμως, οι «Καβς» με μπροστάρη τον Λεμπρόν Τζέιμς και με καταπληκτική άμυνα κατάφεραν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και κλείσουν μία θέση στους τελικούς του NBA.
- Για ποιο λόγο συνάντησε τον Εμμανουήλ Καραλή ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής
- Ανταρσία στους MAGA: Το Ιράν, ο νεκρός Τσάρλι, ο «Τρελός βασιλιάς» Τραμπ και οι προδομένοι influencers
- Ίσως ο Τραμπ δεν είχα καταλάβει τι κρυβόταν πίσω από τον «εύκολο» πόλεμο που υποσχέθηκε ο Νετανιάχου στο Ιράν
- Ο Καμαβινγκά χάνει στη Ρεάλ και κερδίζει στην Premier League
- Κουτσούμπας: Ο Μητσοτάκης θέλει να κάνει το «βαθύ» κράτος ακόμα πιο «βαθύ», εργαλειοποιώντας τα ίδια του τα σκάνδαλα
- Παιανία: Εντοπίστηκε νεκρός άνδρας μέσα σε χαντάκι – Είχε ταινία γύρω από τον λαιμό του





