
O τρίτος που θα γίνει πρώτος
Ο τρίτος αρχιδιαιτητής από το εξωτερικό. Θα έρθει λέει και αυτός μέχρι τα τέλη του Ιούνη. Θα φοράει μαγιό και σαγιονάρα από το αεροδρόμιο. Οι διαρροές είναι συγκεκριμένες. Έρχεται για να γίνει το πρώτο βιολί. Όχι για να είναι τρίτος στην ιεραρχία μετά τον Περέιρα και τον Μαρίν. Τον Πορτογάλο και τον Ισπανό.
Από τις 12 Μαρτίου είχα πει ότι θα έρθει ξένος για να αναλάβει την διοίκηση της ΕΠΟ. Χθες έσκασε η… είδηση. Δεν ξέρω αν είναι για καλό ή για κακό. Κάθε νέα παρουσία στο ελληνικό ποδόσφαιρο την τελευταία διετία δούλεψε για την… εξυγίανση. Των πρώην συμμάχων και νυν εχθρών. Του Βορρά και του Νότου.
Άλλο είναι το θέμα μας σήμερα. Ο τρίτος αρχιδιαιτητής από το εξωτερικό. Θα έρθει λέει και αυτός μέχρι τα τέλη του Ιούνη. Θα φοράει μαγιό και σαγιονάρα από το αεροδρόμιο. Οι διαρροές είναι συγκεκριμένες. Έρχεται για να γίνει το πρώτο βιολί. Όχι για να είναι τρίτος στην ιεραρχία μετά τον Περέιρα και τον Μαρίν. Τον Πορτογάλο και τον Ισπανό.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Έντονο τηλεφώνημα Νετανιάχου – Τραμπ για την νέα πρόταση – Πώς διαμορφώνονται τα στρατόπεδα στις ΗΠΑ
- Φράιμπουργκ – Άστον Βίλα: Τα δύο εντυπωσιακά γκολ των Άγγλων για το 2-0 στο ημίχρονο (vids)
- ΗΠΑ: Καθίζηση στην πίστα του αεροδρομίου LaGuardia της Νέας Υόρκης
- Επιδότηση 100% για νέους πτυχιούχους – Οι όροι και οι προϋποθέσεις
- Ολυμπιακός – Μπαρτσελονέτα 9-12: Δυνατή «προπόνηση» για τους Πειραιώτες ενόψει Final Four
- Στο Final Four και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο
