Από… Δευτέρα πληρωμές για τους παίκτες του Παναθηναϊκού
Πάλι δεν έγιναν πληρωμές στον Παναθηναϊκό την Παρασκευή, όπως είχε υποσχεθεί η διοίκηση, η οποία ενημέρωσε ότι τα χρήματα θα μπουν από... Δευτέρα
Το «χρώμα του χρήματος» περίμεναν να δουν την Παρασκευή οι παίκτες του Παναθηναϊκού, αλλά κάτι τέτοιο δε συνέβη.
Στην τελευταία συνάντηση με τον Βασίλη Κωνσταντίνου στο Κορωπί, ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε διαβεβαιώσει τους ποδοσφαιριστές ότι μέχρι την Παρασκευή (27/04) θα έμπαιναν στους λογαριασμούς τους τα χρήματα που αντιστοιχούσαν στο 35% της δόσης του περασμένου Δεκεμβρίου.
Οι «πράσινοι» συμφώνησαν μετά την εξέλιξη αυτή να σταματήσουν την αποχή από τις προπονήσεις και προχθές (25/04) γυμνάστηκαν κανονικά ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ (29/04).
Παρότι περίμεναν ότι θα έβλεπαν σήμερα στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς τα χρήματα που τους είχε υποσχεθεί η διοίκηση, αυτό δεν έγινε ποτέ.
Αντ΄ αυτού ενημερώθηκαν ότι θα πληρωθούν την ερχόμενη Δευτέρα (30/04).
- Ατρόμητος – ΑΕΚ 2-2: Απώλεια για την Ένωση σε ένα σπουδαίο ματς στο Περιστέρι
- Ο Σομποσλάι «απειλεί» Μπέκαμ και Ρομπέρ
- Λέσβος: Μεγάλη φωτιά σε σπίτι στο χωριό Στύψη – Κάηκε ολοσχερώς
- ΠΑΣΟΚ: Έκλεισαν οι κάλπες των εσωκομματικών εκλογών – Μεγάλη συμμετοχή και μηνύματα ικανοποίησης
- «Κλειστά τα στόματα» – Oι αναγνώστες χειλιών είναι οι νέοι παπαράτσι – «Εφιάλτης για celebs και royals»
- Νέες φήμες για την υγεία του Μοτζτάμπα Χαμενεΐ – «Βρίσκεται στη Μόσχα για να υποβληθεί σε χειρουργείο»



