
Ρήξη χιαστού ο Τσάμπερλεϊν, μένει εκτός Μουντιάλ
Ο Άγγλος μέσος τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο, στο προχθεσινό ματς κόντρα στη Ρόμα (24/4) για τα ημιτελικά του Champions League
Σημαντικό πλήγμα για την Εθνική Αγγλίας και τη Λίβερπουλ, δύο μήνες πριν την έναρξη του Μουντιάλ, αποτελεί ο σοβαρός τραυματισμός του Αλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν.
Ο Άγγλος μέσος τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο, στο προχθεσινό ματς κόντρα στη Ρόμα (24/4) για τα ημιτελικά του Champions League και οι ιατρικές εξετάσεις έδειξαν πως υπέστη ρήξη χιαστού, κάτι που σημαίνει πως θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση σε τέσσερις μήνες.
Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό, ο Τσάμπερλεϊν θα απουσιάσει από τις υπόλοιπες αγωνιστικές υποχρεώσεις της Λίβερπουλ και δεν θα δώσει το παρόν στο Μουντιάλ της Ρωσίας.
«Είμαι απόλυτα απογοητευμένος με αυτόν τον τραυματισμό σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή της σεζόν. Είμαι διαλυμένος που δεν θα μπορώ πλέον να συμμετέχω στους αγώνες μας για το Champions League, και ούτε σε αυτούς της Αγγλίας για το Παγκόσμιο Κύπελλο. Όμως τώρα, πρέπει να υποστηρίξουμε τους παίκτες μας. Ξέρω ότι έχουμε αυτό που χρειάζεται για να πετύχουμε σε αυτή τη διοργάνωση. Θα δώσω τα πάντα προκειμένου να επιστρέψω όσο το δυνατόν πιο γρήγορα», τόνισε ο Άγγλος άσος.
- Συνελήφθη 32χρονος Τούρκος στη Θεσσαλονίκη – Ήταν καταζητούμενος από την Interpol Τουρκίας
- Παίζει τα… ρέστα της η Εθνική Γυναικών κόντρα στην Αυστρία
- Χάρι, ο δυστυχισμένος πρίγκιπας – «Τα βρήκε σκούρα με τη Μέγκαν, παγίδα το Megxit»
- Χωρίς συμφωνία αποχωρεί ο Βανς από το Ισλαμαμπάντ – Τι αναφέρει η ιρανική πλευρά
- Αϊτή: Τραγωδία σε δημοφιλές αξιοθέατο – Τουλάχιστον 30 νεκροί σε ποδοπάτημα, ανάμεσά τους παιδιά
- Στήθηκαν από τα ξημερώματα οι σούβλες στο κέντρο της Αθήνας



