Δύο μήνες πριν από την έναρξη του Μουντιάλ στα γήπεδα της Ρωσίας, ο σοβαρός τραυματισμός του Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν, αποτελεί σημαντικό πλήγμα για την Εθνική Αγγλίας.
Ο μέσος της Λίβερπουλ τραυματίστηκε στο δεξί γόνατο, στη χθεσινή αναμέτρηση (24/4) με τη Ρόμα για τα ημιτελικά του Champions League και θεωρείται δεδομένο πως θα χάσει το υπόλοιπο των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας του, ενώ είναι πολύ πιθανό να χάσει και το Παγκόσμιο Κύπελλο.
Ο διεθνής άσος θα υποβληθεί σε νέες ιατρικές εξετάσεις προκειμένου να επιβεβαιωθεί το μέγεθος της ζημιάς και να εκτιμηθεί ο χρόνος της επιστροφής του στους αγωνιστικούς χώρους.
Η Νάπολι πήρε το ντέρμπι, νίκησε 2-1 τη Γιουβέντους και ανέβηκε στην κορυφή της Serie A. Δύο γκολ ο Χόιλουντ για τους νικητές, ο Γιλντίζ αυτό της «Μεγάλης Κυρίας».
Σάλος έχει προκληθεί στην Αγγλία μετά την είδηση ότι διεθνής ποδοσφαιριστής -που ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί το όνομά του- έχει συλληφθεί για επίθεση και συμπλοκή.