Αν ρωτήσουμε έναν διευθυντή μουσείου πόσο κοστίζει ένα από τα διασημότερα έργα που βρίσκονται στις αίθουσές του, η απάντηση είναι συνήθως «ανεκτίμητο» και η αξία του «ανυπολόγιστη». Ο νόμος της αγοράς ωστόσο θεωρεί ότι όλα πωλούνται και αγοράζονται. Γι’ αυτό και ο εκτιμητής έργων τέχνης του τμήματος διαχείρισης κεφαλαίων της Bank of America Ιβάν Μπερντ δημοσίευσε στο περιοδικό της διαδικτυακής πλατφόρμας «Artsy» τα αποτελέσματα ενός πειράματος.
Ποια είναι η τιμή των «ανεκτίμητων»;
Πόσο θα κόστιζαν αν πωλούνταν ορισμένοι από τους σημαντικότερους πίνακες ζωγραφικής, σύμφωνα με την έρευνα που δημοσιεύεται στο περιοδικό τέχνης «Artsy»
- Μητσοτάκης: Υπεραμύνθηκε της εξωτερικής πολιτικής – Βλέπει Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας με Ερντογάν στις αρχές του 2026
- Μείωση των παραδόσεων Airbus τον Νοέμβριο μετά από τεχνικό πρόβλημα
- Γιατί το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι θεωρείται κάτι κακό; Η Κόνι Μεταξά απαντά στον Τάσο Ξιαρχό
- LIVE: Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
- Άνω Λιόσια: 16χρονος εγκατέλειψε τη 2χρονη ανιψιά του στο ΙΧ που οδηγούσε – Δεν σταμάτησε σε σήμα της ΕΛ.ΑΣ.
- Μπεσίκτας – Πανιώνιος 101-83: Οι κυανέρυθροι έμειναν από δυνάμεις στο τέλος




