Πιλάφι αραμπιάτα με γαρίδες σοτέ
Η σάλτσα αραμπιάτα περιέχει σκόρδο, ντομάτες, τσίλι, ελαιόλαδο και βασιλικό και είναι αρκετά καυτερή
ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα)
12 γαρίδες No 1, κατεψυγμένες, καθαρισμένες
3 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο
1 πορτοκαλί πιπεριά, σε κυβάκια
½ σκελίδα σκόρδο
αλάτι, πιπέρι
1/3 ποτηράκι του κρασιού ούζο
1 συσκευασία πιλάφι αραμπιάτα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Ξεπαγώνουμε τις γαρίδες.
Σε αντικολλητικό τηγάνι, σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε την πιπεριά για 1-2 λεπτά, μέχρι να μαλακώσει λίγο. Προσθέτουμε το σκόρδο, τις γαρίδες, αλάτι και πιπέρι, σοτάρουμε για 1-2 λεπτά και σβήνουμε με το ούζο.
Ετοιμάζουμε το πιλάφι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, προσθέτουμε το μείγμα με τις γαρίδες, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
πηγη: Γευσιγνώστης
- Βολιβία: Τουλάχιστον τρεις νεκροί από έντονες πλημμύρες
- Ανθρωποκυνηγητό για την σύλληψη του δράστη της επίθεσης στο πανεπιστήμιο Μπράουν
- Συμφωνία ανάμεσα σε ΗΠΑ και Μεξικό για το νερό του Ρίο Γκράντε
- Αναγκαστική προσγείωση για Boeing 777 στην Ουάσινγκτον – Γνωστό το πρόβλημα με το κάλυμμα του κινητήρα
- Το Πανεπιστήμιο Μπράουν επιβεβαίωσε τον θάνατο δύο ατόμων – Οκτώ σε κρίσιμη κατάσταση [βίντεο]
- Γερμανία: Πέντε συλλήψεις για φερόμενη προετοιμασία επίθεσης σε Χριστουγεννιάτικη αγορά
