
Στην Πάτρα το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης
Αναδεικνύει τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο και τις επερχόμενες τάσεις που εφαρμόζονται στην καθημερινότητά μας με όλο και με ταχύτερους ρυθμούς
Από τις 9 έως τις 15 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί, στην Πάτρα, το 10ο Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης, το οποίο συνδιοργανώνεται από το Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών και την Ελληνική Εταιρεία Τεχνητής Νοημοσύνης.
Το Πανελλήνιο Συνέδριο Τεχνητής Νοημοσύνης έχει ξεκινήσει από το 2000 και επαναλαμβάνεται κάθε δύο χρόνια. Συγκεντρώνει επιστήμονες και ερευνητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό με σημαντικό έργο στον χώρο της τεχνητής νοημοσύνης. Αναδεικνύει τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο και τις επερχόμενες τάσεις που εφαρμόζονται στην καθημερινότητά μας με όλο και με ταχύτερους ρυθμούς.
- Ηλιούπολη: Με λευκά λουλούδια και δάκρυα στα μάτια οι συμμαθητές της 17χρονης – Χαροπαλεύει η φίλη της
- Σοκαριστικό βίντεο απο τη στιγμή που αυτοκίνητο παρασύρει ανήλικη στα Ιωάννινα
- ΑΔΕΔΥ: Απεργιακές κινητοποιήσεις σε όλη τη χώρα για πραγματικές αυξήσεις και επαναφορά 13ου και 14ου μισθού
- Grace: Το νέο τεύχος έρχεται την Κυριακή μαζί με το ΒΗΜΑ
- Γωγώ Μαστροκώστα: Νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (13/5): Δράση με ντέρμπι στη Super League και Βαλένθια-Παναθηναϊκός



