Τροχαίο με ασθενοφόρο που μετέφερε νεογνά – Τραυματίστηκε γιατρός
Το ασθενοφόρο αναγκάστηκε να φρενάρει απότομα, αλλά προσέκρουσε σε αγροτικό αυτοκίνητο
Σοβαρά τραυματίστηκε γιατρός αναισθησιολόγος στο Ηράκλειο σε τροχαίο ατύχημα το οποίο συνέβη λίγα μέτρα πριν την είσοδο του Βενιζέλειου Νοσοκομείου στο Ηράκλειο, νωρίς το απόγευμα της Τετάρτης.
Όπως ενημέρωσε το ΑΠΕ – ΜΠΕ το Κέντρο του ΕΚΑΒ, η γιατρός επέβαινε σε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε από τον Άγιο Ηράκλειο δύο νεογνά για νοσηλεία στο Τμήμα Νεογνών.
Το ασθενοφόρο αναγκάστηκε να φρενάρει απότομα, αλλά προσέκρουσε σε αγροτικό αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα η αναισθησιολόγος να υποστεί κατάγματα σε διάφορα σημεία του άνω κορμού.
Τα δύο νεογνά τα οποία είναι δίδυμα, ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν, ενώ καλά στην υγεία της είναι και η δεύτερη γιατρός που επέβαινε στο όχημα του ΕΚΑΒ. Η αναισθησιολόγος νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του Βενιζέλειου, ενώ τα νεογνά στο τμήμα νεογνών.
- Γαύδος: Διάσωση 361 αλλοδαπών από το Λιμενικό
- «Κινείται για τον Αντράντε ο ΠΑΟΚ…»
- Ελένη Παπαδοπούλου: Στην Ευελπίδων ο γιος της που συνελήφθη για τη δολοφονία της – Όταν έλεγε ότι «ήταν ατύχημα από τσιγάρο»
- Νέα Αριστερά για τη λογοκρισία στη Φλώρινα: Μας γυρίζουν στον Μεσαίωνα του Καντιώτη
- Μέσα στη «Φωλιά του Λύκου», το κρυφό αρχηγείο στο δάσος από όπου ο Χίτλερ διεύθυνε τον πόλεμο
- Yπόθεση Νεγκρέιρα: «Η Ρεάλ σκοπεύει να διεκδικήσει αποζημιώσεις από την Μπαρτσελόνα»
