Ο κ. Γιαννακόπουλος άφησε να εννοηθεί ότι η επόμενη χρονιά θα βρει τον Παναθηναϊκό «στην αγκαλιά της FIBA» προφανώς εννοώντας το Basketball Champions League.
Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» έκανε δύο διαφορετικά ποσταρίσματα. Στο πρώτο, αφού ανέβασε τη φωτογραφία με το λογότυπο της FIBA, σημείωσε: «Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει εκεί όπου το μπάσκετ θα έπρεπε πάντα να είναι… Οριστικό».
Ενώ στο δεύτερο προειδοποίησε τη διοργανώτρια αρχή: «Ρε θα σας τελειώσουμε… Με τον Παναθηναϊκό δεν παίζει κανείς», συνοδευόμενο από φωτογραφία που παρομοιάζει τον Μπερτομέου με τον «νονό» και τη «Mafia» να αναγράφεται.
Το ταχίνι είναι μοναδικό κυρίως χάρη στην απλότητά του - και μέσα σε 30 λεπτά από την κατανάλωσή του, ο οργανισμός απορροφά τα θρεπτικά συστατικά του και εξασφαλίζει έτσι διαθέσιμη ενέργεια χωρίς να ταλαιπωρεί το πεπτικό σύστημα.
Η ελληνική πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ Survivors - Ξαναγράφοντας το μύθο της θα γίνει την Παρασκευή 13 Μαρτίου, στις 18:00, στην αίθουσα Τζων Κασσαβέτης στο πλαίσιο του 28ου Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης.
Το σημερινό (7/3) πρόγραμμα των αθλητικών μεταδόσεων. Πού θα δείτε το παιχνίδι της ΑΕΚ με την ΑΕΛ Novibet, αλλά και όλες τις αναμετρήσεις σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, αλλά και στα υπόλοιπα αθλήματα.
Με τη διεξαγωγή δύο αναμετρήσεων ανοίγει η αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, σήμερα Σάββατο (7/3) – Άρης-Ατρόμητος στις 17:00 και ΑΕΚ-ΑΕΛ Novibet στις 18:00
Πίσω φαίνεται πως έχει αφήσει μία για πάντα τις δύσκολες μέρες ο Τζέισον Τέιτουμ ο οποίος επέστρεψε στην αγωνιστική δράση μετά τη ρήξη αχιλλείου και έβαλε 15 πόντους στη νίκη των Σέλτικς.