Ανοίγουν εκτάκτως τα εκδοτήρια του ΣΕΦ την Πέμπτη (12/4)
Η προγραμματισμένη μέρα λειτουργίας των εκδοτηρίων του ΣΕΦ, για τους αγώνες με τη Ζαλγκίρις ήταν, αρχικά, η Δευτέρα (16/4)
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ενημέρωσε πως τα εκδοτήρια στο ΣΕΦ θα λειτουργήσουν εκτάκτως από την Πέμπτη (12/4) αντί της Δευτέρας (16/4), όπως είχε αρχικά προγραμματιστεί.
Αφορμή στάθηκε το γεγονός πως τα εισιτήρια που διατίθενται μέσω internet για τους δύο αγώνες πλέι οφ με τη Ζαλγκίρις Κάουνας εξαντλούνται.
Με τον τρόπο αυτό, οι «Ερυθρόλευκοι» δίνουν την ευκαιρία σε εκείνους που δεν είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο να παρακολουθήσουν τον αγώνα.
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στον πρώτο αγώνα πλέι οφ της Euroleague τη Ζαλγκίρις Κάουνας την Τετάρτη (18/4), ενώ η δεύτερη αναμέτρηση, που επίσης θα διεξαχθεί στο ΣΕΦ, είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή (20/4).
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φιλάθλους ότι τα εισιτήρια για τους αγώνες play off της EUROLEAGUE με την ZALGIRIS KAUNAS που διατέθηκαν μέσω του ΙΝΤΕΡΝΕΤ εξαντλούνται και για αυτό το λόγο θα λειτουργήσουν εκτάκτως, τα εκδοτήρια του ΣΕΦ από αύριο Πέμπτη, 12/04/2018 (αντί της Δευτέρας 16/04/2018) και ώρες 10:00 – 18:00 και την Παρασκευή 13/04/2018 και ώρες 10:00 – 18:00 ή μέχρι εξαντλήσεως τους. Για κάθε νεότερη εξέλιξη θα υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις».
- Ρωσία: Ξύπνησε το ηφαίστειο Σιβελούτς στην Καμτσάτκα – Εκτόξευσε τέφρα σε ύψος 11.000 μέτρων
- Tι προτιμά άραγε η Ούμα Θέρμαν; Ρόλους καλών ή κακών γυναικών;
- Ολυμπιακός – ΔΕΚΑ 94-85: Πρώτοι οι «ερυθρόλευκοι» στο Gen A Stars U16 με Σπανούλη, Χριστοδούλου
- Aστυνομικές επιχειρήσεις σε Iλιον, Ασπρόπυργο, Αχαρνές και Ελευσίνα – Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και όπλα
- Παραλιακή: Καραμπόλα πέντε οχημάτων – Αυξημένη η κίνηση στο ρεύμα προς Πειραιά
- Μυστηριώδη κρίση αφασίας ανάγκασε τη NASA να φέρει αστροναύτη επειγόντως στη Γη


