Βγήκε από το νοσοκομείο η Γιούλια Σκριπάλ
Έχει μεταφερθεί σε ασφαλές σημείο ενώ ο πατέρας της παραμένει στο νοσοκομείο
Εξιτήριο πήρε αργά τη Δευτέρα από το νοσοκομείο η Γιούλια Σκριπάλ, η οποία μαζί με τον πατέρα της, έναν Ρώσο πρώην κατάσκοπο, δηλητηριάστηκαν με νευροτοξικό παράγοντα στο Σάλσμπερι της Βρετανίας στις 4 Μαρτίου, μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο BBC.
Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο, η 33χρονη Γιούλια πήρε εξιτήριο χθες και μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο, ενώ ο πατέρας της παραμένει νοσηλευόμενος. Το ρωσικό πρακτορείο RIA είχε μεταδώσει ότι η Γιούλια θα ζητήσει πολιτικό άσυλο στη Βρετανία.
Εκπρόσωπος του Εθνικού Συστήματος Υγείας της Βρετανίας (NHS) δήλωσε ότι σήμερα στις 08:30 (τοπική ώρα, 10:30 ώρα Ελλάδας) πρόκειται να δοθεί συνέντευξη Τύπου στο Σάλσμπερι.
Οι γιατροί δήλωσαν ότι η κατάσταση της υγείας της Γιούλια και του 66χρονου πατέρα της Σεργκέι Σκριπάλ παρουσίασε γοργή βελτίωση τις τελευταίες εβδομάδες.
Την προηγούμενη εβδομάδα η ίδια η Γιούλια εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι ανακτά καθημερινά τις δυνάμεις της.
Προς το παρόν δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύονται πατέρας και κόρη.
- Ούτε κρύο, ούτε χιλιόμετρα: «Ερυθρόλευκη» η εξέδρα και στην Αστάνα (pics)
- Τυχαίες μεταλλάξεις μετατρέπουν το σώμα μας σε γενετικό μωσαϊκό
- Θεσσαλονίκη: Πτώση μεγάλου δένδρου στη Χαριλάου – Καταπλάκωσε σταθμευμένα αυτοκίνητα
- Ο Ντάνιελ Ντέι-Λιούις βάζει στη θέση του τον Ταραντίνο – Kοκαΐνη, τοξικότητα, IDF και ενόχληση με όλα
- Ρωσία: Νεκρά τα μέλη του πληρώματος του στρατιωτικού μεταγωγικού που συνετρίβη κοντά στη Μόσχα
- Έφοδος του ελληνικού FBI στις φυλακές Κασσάνδρας








