Ζητούμενο πλέον η διαχείριση και η διάρκεια
Η Ένωση φτάνει στη γη της επαγγελίας μετά από ένα μεγάλο διάστημα ξηρασίας
Ακόμα κι αν η ΑΕΚ δεν έφτανε στη νίκη απέναντι στον Παναθηναϊκό, η… πορεία του τίτλου θα εξακολουθούσε να είναι προς Νέα Φιλαδέλφεια μεριά. Ωστόσο το αποτέλεσμα του ντέρμπι τελείωσε οριστικά τα όποια εναλλακτικά σενάρια υπήρχαν σχετικά με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που «βάφεται» κιτρινόμαυρο μετά από 24 χρόνια.
Η Ένωση φτάνει στη γη της επαγγελίας μετά από ένα μεγάλο διάστημα ξηρασίας, που έφτασε σε αφύσικα για τα δεδομένα του συλλόγου επίπεδα. Με δυσκολίες, απογοητεύσεις και πίκρες. Όμως ίσως αυτή η διαδρομή να ήταν απαραίτητη, για αυτά που ακολουθούν. Αφού η ΑΕΚ φιλοδοξεί η φετινή χρονιά να αποτελέσει απλά την βάση, των επιτυχιών που έρχονται.
Οι Κιτρινόμαυροι κατάφεραν να επιδείξουν στο σύνολο της σεζόν πρωτοφανείς αντοχές και μια τεράστια «δίψα» για τον τίτλο. Με αυτά τα δύο στοιχεία να τους κάνουν να ξεχωρίζουν από τους αντιπάλους τους και να παίζουν πολύ μεγάλο ρόλο, για να φτάσουν σε αυτό το σημείο.
Σίγουρα η ΑΕΚ είχε και εξακολουθεί να έχει αδυναμίες στο ρόστερ της, υπάρχουν ζητήματα στη λειτουργία της που χρήζουν βελτίωσης, όμως παραμένει η πιο οργανωμένη ομάδα του φετινού πρωταθλήματος. Έχοντας σταθερότητα, πλάνο και τεράστια φιλοδοξία. Τόσο σε ατομικό όσο και συλλογικό επίπεδο.
Αξιολογώντας κάποιος τα παραπάνω χωρίς «γυαλιά» και… πρίσματα, γίνεται αντιληπτό πως η ΑΕΚ παίρνει με το σπαθί της τον τίτλο, αποκτώντας μάλιστα το δικαίωμα να ξεκινήσει από τώρα τους πανηγυρισμούς. Αρκετές αγωνιστικές πριν το φινάλε της Σούπερ Λιγκ. Κάτι που επίσης έχει τη σημασία του και είναι ενδεικτικό του πως κύλησε η τρέχουσα χρονιά. Τόσο για την ΑΕΚ, όσο και για τους αντιπάλους της.
Το ζητούμενο για την Ένωση θα πρέπει να είναι από εδώ και μπρος η επόμενη μέρα. Η διαχείριση δηλαδή αυτής της επιτυχίας όταν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί και η παγίωσή της στην κορυφή. Πράγμα που δεν είναι εύκολο, όμως πρέπει να αποτελέσει τον στόχο της ΑΕΚ από τον Μάιο και μετά. Προκειμένου η επιστροφή που έχει δρομολογηθεί από φέτος να αποκτήσει ουσιαστική υπόσταση και –κυρίως- διάρκεια.
- Βόρεια Κορέα: Πυκνώνουν οι εμφανίσεις του Κιμ Γιονγκ Ουν με την κόρη του – Θα είναι η νέα ηγέτης της χώρας;
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Πού θα χτυπήσουν ισχυρές καταιγίδες
- GLP-1: Θεραπεία αδυνατίσματος σε χάπι έλαβε έγκριση στις ΗΠΑ
- Λάδι στη φωτιά από Μητσοτάκη: Δεν υποκύπτουμε σε εκβιασμούς – Το πλαίσιο των δυνατοτήτων μας για αγρότες έχει οριοθετηθεί
- «Στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ ο Ντρκούσιτς»
- Πυρά Χρηστίδη σε κυβέρνηση: Οι αγρότες είναι στους δρόμους γιατί είναι απλήρωτοι








