
Ο Χούμπελ εισηγήθηκε Grexit λόγω ΠΑΟΚ και ένοπλου Ιβάν
Με επιστολή του προς τη FIFA, ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, εισηγείται Grexit, κάνοντας ειδική μνεία στις υποθέσεις στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο ΠΑΟΚ και ο (ένοπλος) Ιβάν Σαββίδης.
Ελληνικό ποδόσφαιρο ώρα μηδέν! Με επιστολή που έστειλε στη FIFA ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χέρμπερτ Χούμπελ, εισηγείται Grexit, αναφέροντας ως βασικούς λόγους την αναλγησία στις δικαστικές αποφάσεις των αθλητικών οργάνων και κάνοντας ειδική μνεία στις υποθέσεις στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει ο ΠΑΟΚ και ο (ένοπλος) Ιβάν Σαββίδης.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο λοιπόν βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση λόγω των όσων έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα στην Τούμπα και απειλείται με Grexit λόγω συγκεκριμένων γεγονότων. Από τη μια πλευρά, τη μη διεξαγωγή του αγώνα ΠΑΟΚ – Ολυμπιακού λόγω του τραυματισμού του προπονητή των ερυθρόλευκων, Όσκαρ Γκαρθία, και από την άλλη την εισβολή του οπλοφορούντος Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας στο ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.
Διαβάστε περισσότερα εδώ
- Το τέλος του τυχαίου: Γιατί οι ψηφιακές σου επιλογές είναι απλώς μια ψευδαίσθηση ελεύθερης βούλησης
- Ο πρώτος διαιτητής που απέβαλε τον Μέσι θα σφυρίξει ΑΕΚ-ΠΑΟΚ
- Λαμία: Ιδιοκτήτης καφετέριας έβαλε τέλος στη ζωή του – Τον βρήκε απαγχονισμένο η υπάλληλος του καταστήματος
- ΠΑΟΚ – Άρης Betsson 88-77: Πήρε το ντέρμπι με σούπερ Μπέβερλι ο «δικέφαλος»
- Christina O: Πάθη, προδοσίες και η κατάρα της Κάλλας – Το πλωτό βασίλειο του Ωνάση έχει ιστορία
- Πλούσιοι και «αθάνατοι»: Η βιομηχανία του biohacking και το νέο ταξικό σύνορο



