Υπέγραψαν την επιστολή Βασιλειάδη ΑΕΚ και ΠΑΟΚ
Θετική ήταν η απάντηση της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο έγγραφο που απέστειλε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, προς όλες τις ΠΑΕ αλλά και τη Super League, αναφορικά με τις δεσμεύσεις που πρέπει να αναλάβουν προκειμένου να συνεχιστεί το πρωτάθλημα - αλλά και το Κύπελλο.
Θετική ήταν η απάντηση της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ στο έγγραφο που απέστειλε ο Υφυπουργός
Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, προς όλες τις ΠΑΕ αλλά και τη Super
League, αναφορικά με τις δεσμεύσεις που πρέπει να αναλάβουν προκειμένου
να συνεχιστεί το πρωτάθλημα – αλλά και το Κύπελλο.
Παράλληλα, ο Δικέφαλος του Βορρά έκανε κάποιες γενικές παρατηρήσεις πάνω στις προτάσεις. Αρχικά, από τις τάξεις της ομάδας της Θεσσαλονίκης τονίζεται ότι το VAR πρέπει να τεθεί σε εφαρμογή από την πρώτη αγωνιστική της νέα σεζόν.
Αυτό που τονιζόταν από πλευράς ΑΕΚ ήταν πως «οι προτάσεις που τέθηκαν δεν αποτελούν αυτοτελή κανονισμό, αλλά την αφετηρία για να συζητήσουμε πιο αποτελεσματικές ποινές και όλα τα υπόλοιπα ζητούμενα».
in.gr
- Θεσσαλονίκη: Απολογείται σήμερα ο 23χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία του 20χρονου
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
- Απεργία διαρκείας ξεκινούν οι οδηγοί ταξί από σήμερα – Τα αιτήματά τους
- Η μία άσκηση που μπορεί να «μεταμορφώσει» το σώμα μας
- Δεύτερη ευκαιρία για λάθη και παραλείψεις στον ΕΝΦΙΑ – Τι πρέπει να κάνετε
- Ισραηλινό σφυροκόπημα σε Τεχεράνη, Βηρυτό – Νεογέννητο μόλις 3 ημερών το μικρότερο θύμα των επιθέσεων στο Ιράν
