Ψηλά στη λίστα του Ολυμπιακού ο Μπόμπι Μπράουν
Στο πρόσωπο του Μπόμπι Μπράουν φέρεται να έχει καταλήξει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τον παίκτη που θα ενισχύσει την περιφέρεια του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ψηλά στη λίστα του Έλληνα τεχνικού, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν προχωρήσει σε επαφές, δείχνοντας πόσο επιθυμούν την απόκτηση του 34χρονου.
Στο πρόσωπο του Μπόμπι Μπράουν φέρεται να έχει καταλήξει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος για τον παίκτη που θα ενισχύσει την περιφέρεια του Ολυμπιακού.
Ο Αμερικανός γκαρντ είναι ψηλά στη λίστα του Έλληνα τεχνικού, με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν προχωρήσει σε επαφές, δείχνοντας πόσο επιθυμούν την απόκτηση του 34χρονου.
Ωστόσο, καμία συμφωνία δεν υπάρχει ακόμα με τον έμπειρο παίκτη, που διακρίνεται για τις εκτελεστικές του ικανότητες και είναι γνώστης της ελληνικής και ευρωπαϊκής πραγματικότητας από τη θητεία του στη Γηραιά Ηπειρο, πριν το ΝΒΑ (Χιούστον Ρόκετς 2016-18).
Αξίζει βέβαια να σημειωθεί ότι στον Ολυμπιακό εξετάζουν παράλληλα και άλλες περιπτώσεις, με τις οποίες θα ασχοληθούν αν δεν ολοκληρωθεί η συμφωνία με τον Μπράουν.
Την εφετινή αγωνιστική περίοδο, πριν μείνει ελεύθερος από τους Ρόκετς, ο Αμερικανός γκαρντ είχε μέσο όρο σε 20 συμμετοχές στο ΝΒΑ 2.5 πόντους, 0.4 ριμπάουντ, 0.6 ασίστ και 0.2 κλεψίματα.
Στο βιογραφικό του ξεχωρίζουν τα περάσματα του από Άλμπα Βερολίνου (2007-08), Σακραμέντο Κινγκς (2008-09), Μινεσότα Τίμπεργλουλβς (2009), Νιού Ορλίνς Χόρνετς (2009-10), Λ.Α. Κλίπερς (2010), Πρόκομ (2010), Άρης (2010-11), Όλντενμπουργκ (2011-12), Σιένα, Σένζεν Λέοπαρντς (2013-16, Κίνα) και Μπεσίκτας (2016).
in.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Τσεχία: Πυροβολισμοί σε δημαρχείο – Δύο νεκροί, ανάμεσά τους και ο δράστης
- Ποια είναι η 30χρονη Βαλέρια Νικόφ, το κορίτσι του Σον Πεν; – Η διετής σχέσεις και οι συγκρούσεις με τους παπαράτσι
- Ανδρουλάκης: «Στις εκλογές ψηφίζουμε αν θέλουμε κυβέρνηση με πολιτική αλλαγή και λύσεις»
- Επικό βίντεο: Ο διαιτητής του τελικού του Κόπα Άφρικα έβαλε τα γέλια όταν κατάλαβε ότι προκάλεσε… χάος (vid)
- Νότια Αφρική: Σύγκρουση μικρού λεωφορείου με φορτηγό – Νεκροί 11 μαθητές
- Βόλος: Συνελήφθη 40χρονος που χτύπησε την 27χρονη σύντροφό του