Δωρεάν θα διανέμονται από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη τα ξενόγλωσσα βιβλία σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες δεσμεύτηκε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου.
Δωρεάν θα διανέμονται από τον ερχόμενο Σεπτέμβρη τα ξενόγλωσσα βιβλία σε όλες τις εκπαιδευτικές βαθμίδες δεσμεύτηκε ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου απαντώντας σε σχετική ερώτηση του βουλευτή του ΚΚΕ Γιάννη Δελή.
Ο υπουργός διευκρίνισε ότι θα ετοιμαστεί νέο υλικό χωρίς να επιβαρυνθεί ο κρατικός προϋπολογισμός, στο πρότυπο των υπόλοιπων βιβλίων και ταυτόχρονα εξήγγειλε ότι μέχρι τέλος Φεβρουαρίου θα έχει ολοκληρωθεί το πλήρες πρόγραμμα για το θέμα της εκμάθησης των ξένων γλωσσών στα σχολεία, προκειμένου να ενισχύσει δραματικά την εκμάθηση μέσα στο σχολείο για να μην καταλήγουν τα παιδιά στο φροντιστήριο.
Επίσης, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του Ποταμιού, Σπύρου Λυκούδη για την κατάσταση που επικρατεί στις φοιτητικές εστίες ο Κ. Γαβρόγλου παραδέχθηκε πως «η κατάσταση είναι πάρα πολύ δυσάρεστη στις φοιτητικές εστίες» επισημαίνοντας όμως πως δεν είναι σε τέτοια κατάσταση όλες οι εστίες των πανεπιστημίων της χώρας. Ο ίδιος τόνισε ότι «αυτή η κυβέρνηση παρέλαβε εγκαταλειμμένα κτίρια κι έχει πάρει μέχρι στιγμής ορισμένα μέτρα ωστόσο το πρόβλημα δεν έχει λυθεί».
Τα όσπρια επιστρέφουν δυναμικά στο παγκόσμιο διατροφικό προσκήνιο ως μια διατροφική επιλογή υψηλής αξίας για την υγεία, τη μακροζωία και την καθημερινή ευεξία.
Τις Παρασκευές 20, 27 Φεβρουαρίου και 6 Μαρτίου, αλλά και τα Σάββατα 14, 21, 28 Μαρτίου και 4 Απριλίου, ο Μανώλης Μητσιάς και η Βίκυ Καρατζόγλο δίνουν «Ραντεβού στο Άλσος».