
Γκράφιτι για τον Τζίμη Πανούση στο κέντρο της Αθήνας
Ένα υπέροχο γκράφιτι με τη μορφή του Τζίμη Πανούση ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες κοσμεί το κέντρο της Αθήνας.
Ένα υπέροχο γκράφιτι με τη μορφή του Τζίμη Πανούση ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγες ημέρες κοσμεί το κέντρο της Αθήνας.
Ο καλλιτέχνης Pol δημιούργησε ένα γκράφιτι στη μνήμη του καλλιτέχνη, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή των οδών Πλαταιών και Λεωνίδου στο κέντρο της πρωτεύουσας.
O Pol ανέβασε τη φωτογραφία από το γκράφιτι στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, και αποκάλυψε την τοποθεσία του.
Όπως φαίνεται, το γκράφιτι είναι εμπνευσμένο από το τραγούδι «Αχ, Ευρώπη» και απεικονίζει τη μορφή του Τζίμη Πανούση πάνω στο χάρτη της Ελλάδας.
in.gr
- Η Ρεάλ… βαράει διάλυση: Νέο περιστατικό στα αποδυτήρια ανάμεσα σε Εμπαπέ – Βινίσιους (pic)
- Ασπρόπυργος: Μάχη για τη ζωή δίνει ο 12χρονος που τραυματίστηκε με πατίνι
- NBA: Νέα άνετη νίκη και 2-0 οι Θάντερ τους Λέικερς, προβάδισμα δύο νικών και για τους Πίστονς (vids)
- Λευκάδα: Έρευνες από Λιμενικό και Ένοπλες Δυνάμεις για το σκάφος – drone που εντόπισαν ψαράδες
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι που πέταγαν πέτρες σε αστικό λεωφορείο και έσπασαν τα τζάμια του
- Σπύρος Ρέτσας: Μυστήριο με την εξάφανισή του – Η τελευταία διαδρομή με το ταξί



