Πρόστιμο στις αργοπορημένες νύφες βάζει ιερέας στην Αγγλία
Ένας ιερέας σε εκκλησία του Μπέρστεντ στο Κεντ της νοτιοανατολικής Αγγλίας επέβαλε πρόστιμο 110 ευρώ σε όσες νύφες αργούν να πάνε στον γάμο τους. Όπως διευκρίνισε ο ιερέας Τζον Κόρμπιν, θα επιστρέφει το ποσό αυτό, το οποίο θα εντάσσεται στο συνολικό κόστος της τελετής, στα ζευγάρια που δεν θα καθυστερούν.
Ένας ιερέας σε εκκλησία του Μπέρστεντ στο Κεντ της νοτιοανατολικής Αγγλίας επέβαλε πρόστιμο 110 ευρώ σε όσες νύφες αργούν να πάνε στον γάμο τους. Όπως διευκρίνισε ο ιερέας Τζον Κόρμπιν, θα επιστρέφει το ποσό αυτό, το οποίο θα εντάσσεται στο συνολικό κόστος της τελετής, στα ζευγάρια που δεν θα καθυστερούν.
Αν ωστόσο καθυστερήσουν περισσότερο από 20 λεπτά, το ποσό αυτό θα μοιράζεται μεταξύ των εθελοντών της εκκλησίας.
«Δεν το αποκαλώ πρόστιμο, αλλά εάν θέλει κάποιος να κλείσει τον χώρο για μια ώρα ή για δύο ώρες το ποσό που θα πληρώσει είναι διαφορετικό», δήλωσε ο 58χρονος ιερέας.
«Τα χρήματα θα μοιράζονται μεταξύ τους οι περίπου 20 εθελοντές που αφιερώνουν τον χρόνο τους για να βοηθήσουν στην τέλεση ενός γάμου, όπως για παράδειγμα τα μέλη της χορωδίας», εξήγησε ο ίδιος.
«Οι άνθρωποι αυτοί αφιερώνουν τουλάχιστον μια ώρα από την ημέρα τους–κυρίως τα σαββατοκύριακα–που μπορεί να εξελιχθεί σε μιάμιση ώρα ή και παραπάνω αν η τελετή καθυστερήσει. Μου φαίνεται λογικό καθώς η μεγάλη πλειονότητα των γάμων–και όλοι όσοι τελέστηκαν από την αρχή του έτους–ξεκίνησαν με τουλάχιστον δέκα λεπτά καθυστέρηση… Είναι μια πρωτοβουλία που συνήθως έχει αποτέλεσμα».
ΑΠΕ-ΜΠΕ,in.gr
- Πυρά ΠΑΣΟΚ σε Μητσοτάκη: Η κυβέρνηση εξαντλεί τις προοπτικές της χώρας – Η πολιτική αλλαγή είναι επιτακτική
- Ο Βιλντόζα πήρε το… πορτοφόλι του Πετρούσεφ και χάρισε τη νίκη στη Βίρτους (vids)
- Κρήτη: Θλίψη για τον αθλητή ΑμεΑ που πέθανε μετά από τροχαίο – Είχε καθηλωθεί σε αμαξίδιο πριν από 23 χρόνια μετά από τροχαίο
- Οδοιπορικό του in: Πολύπαθη Μάνδρα – Η επόμενη μέρα
- «Υπάρχει και φιλότιμο»: Το αφιέρωμα της Finos Film για τα 60 χρόνια από την κυκλοφορία της ταινίας
- Φάμελλος για Τσίπρα: Άδικο να ισοπεδώνεται όλη η αντιπολίτευση



