«Χιονοστιβάδα» η Λαμία, παρέσυρε με 4-1 τον Παναθηναϊκό
Βαριά ήττα από τη Λαμία γνώρισε ο Παναθηναϊκός, για τον πρώτο αγώνα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι νεοφώτιστοι διέσυραν τους «πράσινους» με 4-1 και πλέον βρίσκονται μια ανάσα από ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού. Ο Πίτι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και με δύο γκολ στο 5' και στο 45' οδήγησε την ομάδα του στο θρίαμβο. Ενδιάμεσα είχε σκοράρει στο 42' ο Παντελιάδης, ενώ στο 90' ο Μπλάζιτς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τη Λαμία. Η ομάδα του Ουζουνίδη μείωσε στο 82' με τον Μολίνς, αλλά πλέον πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση.
Βαριά ήττα από τη Λαμία γνώρισε ο Παναθηναϊκός, για τον πρώτο αγώνα στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.
Οι νεοφώτιστοι διέσυραν τους «πράσινους» με 4-1 και πλέον βρίσκονται μια ανάσα από ιστορική πρόκριση στα προημιτελικά του θεσμού.
Ο Πίτι ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής και με δύο γκολ στο 5′ και στο 45′ οδήγησε την ομάδα του στο θρίαμβο. Ενδιάμεσα είχε σκοράρει στο 42′ ο Παντελιάδης, ενώ στο 90′ ο Μπλάζιτς έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τη Λαμία. Η ομάδα του Ουζουνίδη μείωσε στο 82′ με τον Μολίνς, αλλά πλέον πολύ δύσκολα θα καταφέρει να πάρει την πρόκριση.
Ο κατήφορος φαίνεται πως δεν έχει τελειωμό για τον Παναθηναϊκό. Απέναντι στη Λαμία οι «πράσινοι» ήθελαν να διασκεδάσουν τις κακές εντυπώσεις, αλλά οι ελπίδες τους βούλιαξαν στο χιόνι που είχε σκεπάσει το γήπεδο και την ευρύτερη περιοχή της Λαμίας.
Στο 5′ ο Πίτι έκανε το 1-0 και στο 42′ ο Παντελιάδης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ο Ισπανός επιθετικός στο 45′ έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη Λαμία με το τρίτο τέρμα που σημείωσε. Οι «πράσινοι» στο 38’ είχαν δοκάρι με τον Λουντ στη μεγαλύτερή τους ευκαιρία στο παιχνίδι.
Στην επανάληψη ο Παναθηναϊκός ανέβασε ρυθμό και σκόραρε στο 54′ με τον Κουρμπέλη, αλλά ο βοηθός το ακύρωσε λανθασμένα ως οφσάιντ. Στο 82′ ο Μολίνς με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή, μείωσε σε 3-1. Στο 90’ ο Μπλάζιτς, όμως, έβαλε «ταφόπλακα» στις ελπίδες των «πρασίνων» και διαμόρφωσε το τελικό 4-1.
Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
Κάρτες: Τζανδάρης, Διούδης
Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Μελίσσας, Παντελιάδης, Αναστασόπουλος (70’ Μπλάζιτς), Κουκόλης, Ασίγκμπα, Όμο, Καραγιάννης (56’ Μπουλούλης), Πίτι, Βουό (87’ Πατσαρούχας), Βασιλαντωνόπουλος, Τσούκαλος.
Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Αυλωνίτης (46’ Δώνης), Κουρμπέλης, Τσανδάρης, Λουντ, Βιγιαφάνιες, Αλτμαν (70’ Μουνιέ), Πίσπας (46’ Μολίνς).
in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- ΑΠΘ: Κατατέθηκε το πόρισμα της ΕΔΕ για τα επεισόδια – «Οποιαδήποτε εκδήλωση θα πραγματοποιείται κατόπιν άδειας»
- «Σειρήνες» από το Ολντ Τράφορντ καλούν τον ΜακΆλιστερ
- Ιράν: Η Τεχεράνη πιστεύει ότι η θέση των ΗΠΑ στο ζήτημα των πυρηνικών έχει γίνει πιο «ρεαλιστική»
- Στο έλεος της κακοκαιρίας Χίος, Λήμνος και Κατάκολο – Ζημιές και προβλήματα σε πολλές περιοχές
- Στη Βουλή η ΚΕΔΕ: Στρατηγικές παρεμβάσεις για την ενίσχυση της Πολιτικής Προστασίας
- Σκόπελος: Αυτό το ελληνικό νησί είναι μεταξύ των κορυφαίων προορισμών του κόσμου για «slow travel»


