Κρίσιμη είναι η εβδομάδα που ξεκίνησε για τον Παναθηναϊκό, καθώς γι΄ αύριο Τρίτη (19/12) είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της προσφυγής του Ράσμους Τελάντερ, την Τετάρτη πρόκειται να πάρει σειρά η υπόθεση του Γενς Βέμερ, ενώ μία ημέρα μετά θα ακολουθήσουν οι υποθέσεις των Λέτο, Τοτσέ και Εσιέν.

Όπως γίνεται αντιληπτό οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού «τρέχουν και δεν φτάνουν», προκειμένου να βρουν… άκρη με όλα τα «ανοικτά μέτωπα» που υπάρχουν και σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν η πιο… προσιτή περίπτωση είναι αυτή με τον Δανό κεντρικό αμυντικό.

Οι επαφές με την πλευρά του πρώην παίκτη των «πρασίνων» βρίσκονται σε καλό δρόμο και εκτός απρόοπτου θα υπάρξει συμφωνία για νέο διακανονισμό και η προγραμματισμένη για τις 19/12 εκδίκαση της προσφυγής του θα πάρει αναβολή για τον ερχόμενο μήνα.

Κάτι που σημαίνει ότι οι διοικούντες θα κερδίσουν κάποιο χρόνο για να βρουν τα χρήματα που απαιτούνται για να μην αφαιρεθούν βαθμοί από την ομάδα. Σα να μην έφταναν, μάλιστα, όλα αυτά, ήρθε και ο Γιώργος Κουτρουμπής να προσθέσει έναν επιπλέον… οικονομικό πονοκέφαλο στη διοίκηση.

Ο έμπειρος αμυντικός, ο οποίος ενημερώθηκε την περασμένη Πέμπτη ότι δεν υπολογίζεται άλλο από τον Μαρίνο Ουζουνίδη, θα ακολουθήσει και αυτός την δικαστική οδό. Το ποσό που θα διεκδικήσει είναι 320.000 ευρώ (είναι το υπόλοιπο του συμβολαίου του) την ώρα που οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού του είχαν ανακοινώσει πως θα του έδιναν 120.000 ευρώ (τα μέχρι τώρα δεδουλευμένα του).

in.gr,ΑΠΕ-ΜΠΕ