Σπάει ταμεία η ταινία «Star Wars: Οι τελευταίοι Τζεντάι»
Φρενίτιδα προκάλεσε το 8ο επεισόδιο του Star Wars «The Last Jedi». Ενδεικτικά στην πρώτη προβολή του, την Πέμπτη, στις ΗΠΑ έφερε στο box office 45 εκατομμύρια δολάρια. Οι εισπράξεις του «Last Jedi» αναμένεται να αγγίξουν τα 200 εκατομμύρια δολάρια το Σαββατοκύριακο, κάτι που θα αποτελέσει το τέταρτο μεγαλύτερο «άνοιγμα» όλων των εποχών.
Φρενίτιδα προκάλεσε το 8ο επεισόδιο του Star Wars «The Last Jedi». Ενδεικτικά στην πρώτη προβολή του, την Πέμπτη, στις ΗΠΑ έφερε στο box office 45 εκατομμύρια δολάρια.
Οι εισπράξεις του «Last Jedi» αναμένεται να αγγίξουν τα 200 εκατομμύρια δολάρια το Σαββατοκύριακο, κάτι που θα αποτελέσει το τέταρτο μεγαλύτερο «άνοιγμα» όλων των εποχών.
Το νέο επεισόδιο έχει κάνει πρεμιέρα σε 48 χώρες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένων της Βρετανίας, της Γερμανίας και της Γαλλίας.
Σεναριογράφος και σκηνοθέτης του «Star Wars: The Last Jedi» ο Ράιαν Τζόνσον, ενώ το καστ αποτελούν οι Μαρκ Χάμιλ, Κάρι Φίσερ, Ντέιζι Ρίντλεϊ, Τζον Μπογιέγκα και Άνταμ Ντράιβερ.
Τα σκήπτρα της πρωτιάς δεν κατάφερε να κλέψει το όγδοο επεισόδιο Star Wars από το «Star Wars: The Force Awakens», το οποίο την ημέρα που σήκωσε αυλία έφερε στα ταμεία 57 εκατομμύρια δολάρια.
in.gr
- Στρατιωτικές δαπάνες: η νέα πραγματικότητα της ΕΕ
- Η Σίλικον Βάλλεϋ πίσω από τα επεκτατικά σχέδια του Τραμπ στη Γροιλανδία;
- Η Richemont «λάμπει» ξανά με εκτόξευση των πωλήσεων από Cartier και Van Cleef
- Οι δυνάμεις ασφαλείας στην Αϊτή διεξάγουν εκστρατεία κατά των συμμοριών και καταστρέφουν κρησφύγετα
- Ο Τραμπ θέλει 1 δισ. δολάρια από κάθε κράτος για να γίνει μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης
- Γιατί ο Τραμπ στρέφεται κατά της JP Morgan;




