Στόχοι διαρρηκτών έγιναν το Σάββατο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ, Ντέμης Νικολαϊδης, καθώς και δύο ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού.
Ο Ντέμης Νικολαϊδης διαπίστωσε την κλοπή στο σπίτι του, στην Βούλα, αργά το βράδυ του Σαββάτου και ειδοποίησε την Αστυνομία.
Όπως διαπιστώθηκε οι δράστες εισέβαλαν από ανασφάλιστο παράθυρο και έκλεψαν κοσμήματα και τιμαλφή μεγάλης αξίας.
Χτες το μεσημέρι επίσης ειδοποιήθηκε η Αστυνομία για διπλή διάρρηξη στα σπίτια του νορβηγικής υπηκοότητας Ελ Αμπντελαουί και του βελγικής υπηκοότητας Οφόε, 26 και 28 ετών αντίστοιχα, που μένουν στον 1ο και 2ο όροφο συγκροτήματος κατοικιών στην Γλυφάδα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions