
Υπ.Πολιτισμού: Διαμαρτυρία υπαλλήλων αρχαιολογικών πόρων
Έξω από το κεντρικό κτήριο του Υπουργείου Πολιτισμού στην οδό Μπουμπουλίνας στο κέντρο της Αθήνας συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί εργαζόμενοι του Συλλόγου Υπαλλήλων του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων.
Έξω από το κεντρικό κτήριο του Υπουργείου Πολιτισμού στην οδό
Μπουμπουλίνας στο κέντρο της Αθήνας συγκεντρώθηκαν σήμερα το πρωί
εργαζόμενοι του Συλλόγου Υπαλλήλων του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και
Απαλλοτριώσεων.
Η διαμαρτυρία αυτή έχει στόχο να αναδείξει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων καθώς παραμένει ακέφαλο εδώ και τουλάχιστον τρεις μήνες με ξεκάθαρη πολιτική ευθύνη όπως λένε οι εργαζόμενοι.
Η ανακοίνωση του συλλόγου
«Το Δ.Σ του Συλλόγου Υπαλλήλων του Ταμείου Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων σε εκτέλεση της ομόφωνης απόφασής του για κινητοποιήσεις, λόγω της μη τοποθέτησης νέου πρόεδρου στο Δ.Σ του Ταμείου, το οποίο παραμένει ακέφαλο εδώ και 3 πλέον μήνες, ανακοινώνει τα εξής:
«Η κεντρική υπηρεσία του Τ.Α.Π.Α, τα Εργαστήρια εκμαγείων στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη καθώς και τα πωλητήρια σε Μουσεία και Αρχαιολογικούς χώρους θα παραμείνουν κλειστά την Τρίτη 7 Νοεμβρίου 2017.
Οι εργαζόμενοι στο Τ.Α.Π.Α θα πραγματοποιήσουμε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κεντρικό κτίριο του ΥΠ.ΠΟ.Α (Μπουμπουλίνας 20-22) στις 11:00 το πρωί της ίδιας μέρας.
Η κινητοποίησή μας αυτή έχει ως στόχο να αναδείξει την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το Ταμείο Αρχαιολογικών Πόρων και Απαλλοτριώσεων με απόλυτη ευθύνη της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠ.ΠΟ.Α.
Το Τ.Α.Π.Α υπολειτουργεί, λόγω έλλειψης προέδρου και νέου οργανογράμματος, και οι συνέπειες της υπολειτουργίας του θα γίνουν σύντομα εμφανείς ακόμη και στους επισκέπτες των Μουσείων και των Αρχαιολογικών χώρων, αφού θα υπάρχει έλλειψη σε εισιτήρια και πολιτιστικά προϊόντα».
in.gr
- Σεισμός 4,8 Ρίχτερ νοτιοδυτικά της Λακωνίας
- Κίνα: Έτοιμη από καιρό για την κρίση
- Η προφητική ατάκα του Μιρτσέα Λουτσέσκου: «Το να πεθάνεις στο γήπεδο είναι το πιο όμορφο πράγμα…»
- Χαλκιδική: Εξαφανίστηκε 17χρονος από χώρο φιλοξενίας
- Ζελένσκι: Έτοιμο για εκεχειρία με την Ρωσία το Κίεβο – Χαιρετίζει την κατάπαυση του πυρός ΗΠΑ-Ιράν
- «Εκείνη η αχαρακτήριστη ενδυματολογική επιλογή της Τραμπ»


