
Ο Μίλος Τεόντοσιτς αφήνει την ΤΣΣΚΑ για το NBA
Την αποχώρησή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε σε μπασκετικό καμπ ο Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος πρώην άσος του Ολυμπιακού αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα για το NBA και έτσι απέρριψε την σούπερ πρόταση ανανέωσης που του είχε κάνει η ρωσική ομάδα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε τα τελευταία έξι χρόνια. Ο Μίλος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το NBA, με τους Σικάγο Μπουλς να φαντάζουν για την ώρα τον πιθανότερο προορισμό του.
Την αποχώρησή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ανακοίνωσε σε μπασκετικό καμπ ο Μίλος Τεόντοσιτς. Ο Σέρβος πρώην άσος του Ολυμπιακού αποφάσισε να κάνει το μεγάλο βήμα για το NBA και έτσι απέρριψε την σούπερ πρόταση ανανέωσης που του είχε κάνει η ρωσική ομάδα, τη φανέλα της οποίας φόρεσε τα τελευταία έξι χρόνια.
Ο Μίλος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για το NBA, με τους Σικάγο Μπουλς να φαντάζουν για την ώρα τον πιθανότερο προορισμό του.
Αναλυτικά όσα είπε ο Τεόντοσιτς:
«Όπως είναι τα πράγματα, είναι σχεδόν σίγουρο ότι δεν θα συνεχίσω στην ΤΣΣΚΑ. Για τα υπόλοιπα δεν ξέρω. Όταν ξέρω θα το πω.
Η Αμερική ήταν το μέρος που σκεφτόμουν ως αυτό στο οποίο θέλω να συνεχίσω την καριέρα μου. Έχω την επιθυμία να φύγω.
Πέρασα έξι υπέροχα χρόνια στη Μόσχα και στεναχωριέμαι που πιθανότατα θα φύγω, αλλά αυτή είναι η ζωή».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Εθνική Τράπεζα: Τα… μαζεύει για τη χρέωση 0,80 ευρώ σε λογαριασμό – Το μήνυμα σε πελάτες
- Έτσι η Eurovision γίνεται παγκόσμια γεωπολιτική υπερδύναμη – Καναδάς και Ασία τα μεγάλα στοιχήματα
- Τελικός FA Cup: Σύγκρουση Τσέλσι και Μάντσεστερ Σίτι, θέλουν την κούπα για διαφορετικούς λόγους
- Διπλωματία και πολιτική σκοπιμότητα – Η «Γαλάζια Πατρίδα» του Ερντογάν και το casus belli
- Σκύλος: Τα ψυχικά και σωματικά του όρια
- Το «Μητσοτάκης ή χάος» επανέφερε ο πρωθυπουργός – Ομιλίες κορυφαίων στελεχών στη δεύτερη ημέρα του συνεδρίου της ΝΔ


