
Η UEFA εγκρίνει και τέταρτη αλλαγή σε περίπτωση παράτασης
Τη δυνατότητα πραγματοποίησης τέταρτης αλλαγής, σε περίπτωση παράτασης, ενέκρινε η εκτελεστική επιτροπή της UEFA, η οποία συνεδρίασε σήμερα στο Κάρντιφ. Ο νέος κανονισμός, ο οποίος εφαρμόστηκε και στο γυναικείο τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, θα τεθεί σε εφαρμογή καταρχήν στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γυναικών, αλλά στις τελικές φάσεις των Ευρωπαϊκών Πρωταθλήματων ελπίδων (U-21), νεανίδων (U-19) και νέων (U-19).
Τη δυνατότητα πραγματοποίησης τέταρτης αλλαγής, σε περίπτωση παράτασης, ενέκρινε η εκτελεστική επιτροπή της UEFA, η οποία συνεδρίασε σήμερα στο Κάρντιφ.
Ο νέος κανονισμός, ο οποίος εφαρμόστηκε και στο γυναικείο τουρνουά των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, θα τεθεί σε εφαρμογή καταρχήν στο φετινό Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα γυναικών, αλλά στις τελικές φάσεις των Ευρωπαϊκών Πρωταθλήματων ελπίδων (U-21), νεανίδων (U-19) και νέων (U-19).
Στις ίδιες διοργανώσεις, θα εφαμοστεί πιλοτικά και η χρήση κίτρινης και κόκκινης κάρτας για όσους κινούνται στην τεχνική περιοχή (προπονητές, αναπληρωματικούς παίκτες κ.ο.κ.).
Τέλος, στα Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα νέων και νεανίδων θα εφαμοστεί για πρώτη φορά η προτεινόμενη αλλαγή στη σειρά εκτέλεσης στη διαδικασία των πέναλτι, με βάση την οποία οι ομάδες δεν θα εκτελούν εναλλάξ, αλλά με σύστημα ΑΒΒΑ (πρώτη η ομάδα Α, στη συνέχεια δύο πέναλτι η ομάδα Β κ.ο.κ.).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Κεφαλονιά: Τα δύο πρόσωπα που θα αποτελέσουν κλειδιά για την υπόθεση της Μυρτούς
- LIVE: Μπράιτον – Τσέλσι
- Έκπληκτοι οι αρχαιολόγοι: Βρέθηκε αντίγραφο της «Ιλιάδας» στο στομάχι μούμιας
- Τα νέα κορίτσια του στίβου που σε λίγα χρόνια θα μιλάνε όλοι για τις επιτυχίες τους
- Καυστικός Τσίπρας: «Ο φαύλος κύκλος της παράλυσης παράγει σοβαρές απειλές»
- Συνελήφθη 41χρονος που πέταγε μπάζα στο Αιγάλεω





