Η Αθηνά Τσαγγάρη στην κριτική επιτροπή του Cinéfondation στις Κάννες
Η Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη (Attenberg, Chevalier) είναι μέλος της κριτικής επιτροπής στο τμήμα Cinéfondation, στο οποίο προβάλλονται 16 σπουδαστικές ταινίες.
Η Αθηνά Ραχήλ Τσαγγάρη (Attenberg, Chevalier) είναι μέλος της κριτικής επιτροπής στο τμήμα Cinéfondation, στο οποίο προβάλλονται 16 σπουδαστικές ταινίες.
Η κριτική επιτροπή με πρόεδρο τον σκηνοθέτη, σεναριογράφο και παραγωγό Κρίστιαν Μουντζίου θα απονείμει τρία βραβεία σε σπουδαστικές ταινίες, τα οποία θα ανακοινωθούν σε τελετή απονομής στις 26 Μαΐου.
Επίσης, θα απονείμει και τον νικητή του Χρυσού Φοίνικα για Μικρού Μήκους Ταινίες (στο διαγωνιστικό συμμετέχουν συνολικά εννέα ταινίες). Αυτό το βραβείο θα απονεμηθεί στην τελετή απονομής των βραβείων του Φεστιβάλ, την Κυριακή 28 Μαΐου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο
- Οι «27» προκρίνουν ευελιξία στη λήψη μέτρων για μείωση του κόστους ενέργειας –Επιμένουν σε ενεργειακή μετάβαση
- Καλύτερη δουλειά προτείνει στους συναδέλφους του στην ΕΕ, ο Ολλανδός πρωθυπουργός


