Πρόωρος αποκλεισμός του Μάρεϊ στο τουρνουά του Μονακό
Η κακή σεζόν συνεχίζεται για τον Άντι Μάρεϊ. Ο Βρετανός κορυφαίος τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης ηττήθηκε στον 3ο γύρο του χωμάτινου τουρνουά masters του Μονακό από τον Άλμπερτ Ράμος Βινιόλας με 2-6, 6-2, 7-5 και αποκλείστηκε πρόωρα από τη συνέχεια. Για τον 29χρονο Ισπανό, νο 24 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι η πρώτη νίκη που πετυχαίνει επί του Μάρεϊ, αλλά και η πρώτη φορά στην καριέρα του που κατορθώνει να προκριθεί στα προημιτελικά μιας masters διοργάνωσης.
Η κακή σεζόν συνεχίζεται για τον Άντι Μάρεϊ. Ο Βρετανός κορυφαίος τενίστας της παγκόσμιας κατάταξης ηττήθηκε στον 3ο γύρο του χωμάτινου τουρνουά masters του Μονακό από τον Άλμπερτ Ράμος Βινιόλας με 2-6, 6-2, 7-5 και αποκλείστηκε πρόωρα από τη συνέχεια.
Για τον 29χρονο Ισπανό, νο 24 της παγκόσμιας κατάταξης, είναι η πρώτη νίκη που πετυχαίνει επί του Μάρεϊ, αλλά και η πρώτη φορά στην καριέρα του που κατορθώνει να προκριθεί στα προημιτελικά μιας masters διοργάνωσης.
Τώρα θα αντιμετωπίσει τον Κροάτη Μάριν Τσίλιτς, ο οποίος νίκησε 6-2, 7-6(0) και απέκλεισε τον Τσέχο Τόμας Μπέρντιχ.
Ειδικά για τον Μάρεϊ, αξίζει να σημειωθεί πως είναι η τρίτη φορά μέσα στο 2017 που αποκλείεται πρόωρα στις τρεις διοργανώσεις που έχει λάβει μέρος, καθώς στο Αυστραλιανό όπεν αποκλείστηκε στον 4ο γύρο και στο Indian Wells στον 2ο γύρο.
Πρόωρα, όμως, αποκλείστηκε και ο Σταν Βαβρίνκα. Ο Ελβετός νο 3 της παγκόσμιας κατάταξης ηττήθηκε 6-4, 6-4 από τον Ουρουγουανό Πάμπλο Κουέβας, νο 27 στον κόσμο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η ΚΕΔΕ για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς από την κλιματική αλλαγή
- Ο Δήμος Αθηναίων παρουσίασε το σχέδιο δράσης για την έμφυλη ισότητα
- Έντεκα ημέρες πολέμου στην Μέση Ανατολή: Ο αριθμός των νεκρών ανά χώρα
- Τόμι ΝτεΚάρλο: Έχασε τη μάχη με τον καρκίνο στον εγκέφαλο ο τραγουδιστής των Boston
- Αντόνιο Κόστα: Παράδειγμα ακλόνητης αλληλεγγύης η ταχεία αντίδραση Ελλάδας, Γαλλίας, Ιταλίας και Ισπανίας στην Κύπρο
- City Football Group: Η μεταβίβαση της Τζιρόνα σε καταπίστευμα για το Champions League


