O Λεμπρόν νίκησε άνετα τον Αντετοκούνμπο
Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε κακή βραδιά οι Μιλγουόκι Μπακς το πάλεψαν κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά ηττήθηκαν με 102-95. Ο Ελληνας διεθνής επαιξε 42 λεπτά και είχε 9 πόντους, 7 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 1 μπλοκ σε 42 λεπτά.
Με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε κακή βραδιά οι Μιλγουόκι Μπακς το πάλεψαν κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αλλά ηττήθηκαν με 102-95. Ο Ελληνας διεθνής επαιξε 42 λεπτά και είχε9 πόντους, 7 ριμπάουντ, 8 ασίστ και 1 μπλοκ σε 42 λεπτά.
Πρώτος σκόρερ για τους Μπακς ήταν ο Μπρόγκτον με 20 πόντους, ενώ για τους Πρωταθλητές οι ΊρβινγκκαιΛεμπρόνσημείωσαν από 25 και 24 πόντους οδηγώντας την ομάδα τους στη νίκη. Μάλιστα, ο πρώτος έγινεέγινε ο 8ος παiκτης στην ιστορία της ομάδας με 2.000 ασίστ!
Εν τω μεταξύ οΚώστας Κουφός σε 25 λεπτά είχε 11 ριμπάουντ, 1 ασίστ και 14 πόντους στην ήττα των Κινγκς από τους Τίμπεργουλβς με 102-88.Ο Παπαγιάννης έπαιξε για 2 λεπτά χωρίς όμως να προλάβει να κάνει κάτι σε αυτό το διάστημα.
Τα αποτελέσματα
Καβαλίερς – Μπακς 102-95
Νικς – Ράπτορς 91-92
Σίξερς – Ουόριορς 108-119
Σέλτικς – Χοκς 98-114
Μάβερικς – Χιτ 96-89
Ρόκετς – Πέισερς 108-117
Κινγκς – Τίμπεργουλβς 88-102
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Τι μισθό δίνει η OpenAI για την πιο αγχωτική δουλειά στην ΑΙ
- Κίνηση ανθρωπιάς από την ΠΑΕ Άρης: Στο πλευρό φίλου της ομάδας με σοβαρό πρόβλημα υγείας
- Γκάφα Τραμπ στο Truth Social – Μπέρδεψε ένα ισραηλινό γεράκι με τον φαλακρό αετό, το εθνικό σύμβολο των ΗΠΑ
- Καθησυχαστικός ο Ρομπέρτο Κάρλος για την υγεία του: «Δεν έπαθα έμφραγμα…»
- 2025: Η χρονιά που το «γυμνό φόρεμα» έντυσε τα κόκκινα χαλιά – Μεταξύ ρούχου και ψευδαίσθησης
- 3, 2, 1: Η Αθήνα υποδέχεται το 2026 με ένα μεγάλο πάρτι – Το εορταστικό καλωσόρισμα της νέας χρονιάς

