
Τέλος στο σίριαλ με τον τελικό κυπέλλου: Θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο
Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση της έδρας του τελικού του κυπέλλου μπάσκετ σημειώθηκε σήμερα, μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε η ΕΟΚ, παρουσία εκπροσώπων των δύο φιναλίστ (Παναθηναϊκός και Άρης) και της αστυνομίας. Αν και τα ενδεχόμενα ήταν, είτε η διεξαγωγή του τελικού στη Λάρισα, είτε στο κλειστό του ΟΑΚΑ, οι εμπλεκόμενες πλευρές αποδέχθηκαν τελικά την πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο.
Ανατροπή δεδομένων στην υπόθεση της έδρας του τελικού του κυπέλλου μπάσκετ σημειώθηκε σήμερα, μετά την έκτακτη σύσκεψη που συγκάλεσε η ΕΟΚ, παρουσία εκπροσώπων των δύο φιναλίστ (Παναθηναϊκός και Άρης) και της αστυνομίας.
Αν και τα ενδεχόμενα ήταν, είτε η διεξαγωγή του τελικού στη Λάρισα, είτε στο κλειστό του ΟΑΚΑ, οι εμπλεκόμενες πλευρές αποδέχθηκαν τελικά την πρόταση της ομάδας της Θεσσαλονίκης και η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η selfie του Ανδρουλάκη με Σάντσεθ και Λούλα
- Ποιες χώρες θα είναι οι πλουσιότερες στην Ευρώπη μέχρι το 2030 – Ουραγός η Ελλάδα
- Μυτιλήνη: Σοβαρές ελλείψεις σε βασικά προϊόντα από την διαμαρτυρία των κτηνοτρόφων
- Χολαργός: Συνελήφθη 46χρονος για παιδική πορνογραφία – Οργάνωνε εκδρομές με ποδήλατα για ανηλίκους
- Ο Γιώργος Παπασταμούλος συνδέει την Αθήνα με τους Κενυάτες δρομείς σε ένα ντοκιμαντέρ στα 2.500 μ. υψόμετρο
- «Το πιο τρελό πράγμα που έχει συμβεί στην καριέρα μου»: Περήφανος ο ΛεΜπρόν που έπαιξε στα Playoffs με τον γιο του

