Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήγε στην Ισπανία για να αποφύγει τα χιόνια… και χιόνισε!
Να αποφύγει τη σφοδρή κακοκαιρία και τα χιόνια της Ρωσίας θέλησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία όμως φαίνεται ότι δεν υπολόγιζε την... κακοτυχία της.
Να αποφύγει τη σφοδρή κακοκαιρία και τα χιόνια της Ρωσίας θέλησε η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η οποία όμως φαίνεται ότι δεν υπολόγιζε την… κακοτυχία της.
Συγκεκριμένα οι ρωσικές ομάδες συνηθίζουν κάθε Γενάρη να πραγματοποιούν μια μίνι προετοιμασία για να διατηρηθούν σε φόρμα, μιας και το πρωτάθλημα τους διακόπτεται. Για την προετοιμασία αυτή επιλέγουν χώρες της νότιας Ευρώπης με σκοπό να αποφύγουν τα χιόνια στη Ρωσία και να διευκολυνθούν στις προπονήσεις τους.
Έτσι λοιπόν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας επέλεξε το Αλικάντε της Ισπανίας. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα είχαν σχεδιάσει οι άνθρωποι της ρωσικής ομάδας, αφού φτάνοντας στην ισπανική πόλη όλα… θύμιζαν το «σπίτι».
Η πόλη ήταν καλυμμένη από χιόνι και στα γήπεδα ήταν αδύνατο να πραγματοποιηθούν προπονήσεις. Έτσι η ομάδα προπονείται μόνο σε γυμναστήριο και οι άνθρωποι της ψάχνουν εναλλακτικές λύσεις, αφού το χιόνι δεν δείχνει να υποχωρεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Σύρος: Μεγάλη φωτιά στο λιμάνι – Δύο σκάφη κάηκαν ολοσχερώς
- The Expla-in Project: Το ντόμινο του Ιράν – Από την Τεχεράνη στην Κύπρο
- The Expla-in Project: Ποιος ήταν ο Τζέφρι Έπσταϊν και γιατί μας αφορά;
- Μπαρτζώκας στους παίκτες του: «Παίξαμε σαν Ολυμπιακός, όλα τα εύσημα σε εσάς» (vid)
- Σέρρες: Άφαντος εδώ και 40 ημέρες 44χρονος – Κραυγή αγωνίας από τη μητέρα του
- Ιράν: Ο πόλεμος εισέρχεται στη δεύτερη εβδομάδα χωρίς σημάδια αποκλιμάκωσης – «Φρικτή νύχτα στην Τεχεράνη»


