
Κλήθηκε ξανά στο ρόστερ των Κινγκς ο Παπαγιάννης
Οι Σακραμέντο Κινγκς ανακοίνωσαν την επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη στο ρόστερ τους. Ετσι ο Ελληνας σέντερ αφήνει ξανά τους Ρίνο Μπίγκχορνς, με τους οποίους πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα του NBDL και μετρούσε 10.9 πόντους, 7.6 ριμπάουντ και 2.2 τάπες ανά παιχνίδι στο ενεργητικό του.
Οι Σακραμέντο Κινγκς ανακοίνωσαν την επιστροφή του Γιώργου Παπαγιάννη στο ρόστερ τους.
Ετσι ο Ελληνας σέντερ αφήνει ξανά τους Ρίνο Μπίγκχορνς, με τους οποίους πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις στα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα του NBDL και μετρούσε 10.9 πόντους, 7.6 ριμπάουντ και 2.2 τάπες ανά παιχνίδι στο ενεργητικό του.
Οι Κινγκς αποφάσισαν να τον καλέσουν ξανά στο ρόστερ τους, με τον 19χρονο πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού να έχει μια ακόμη ευκαιρία να διακριθεί στο ΝΒΑ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ντόλι Πάρτον για Πρόεδρος: Θρίαμβος ως πρόσωπο κοινής αποδοχής με 65% – «Εκθρόνισε τον Ομπάμα»
- Χυδαιότητες με φτηνό σόου από τη Λατινοπούλου – Άρχισε να βιντεοσκοπεί δημοσιογράφους για να επιτεθεί στην Κωνσταντοπούλου
- Κύπελλο Ελλάδος Betsson: Με «νεκρές ζώνες» ο τελικός στο Πανθεσσαλικό
- Ουγγαρία: Πρώτα μεταρρυθμίσεις και μετά αποδέσμευση δισεκ. ευρώ από παγωμένα κεφάλαια, ζητούν Ευρωβουλευτές
- Tουρισμός: Η εκεχειρία έφερε κρατήσεις αλλά η αβεβαιότητα επανήλθε
- Ο Δήμος Μετσόβου επιχειρεί να αναδείξει και πάλι τα παραδοσιακά επαγγέλματα




