Ο ΑΠΟΕΛ διαψεύδει τις… ελληνικές «σειρήνες» για Σωτηρίου
«Φρένο» στα σενάρια που θέλουν ομάδες της Ελλάδας να ενδιαφέρονται για τον Πιέρρο Σωτηρίου του ΑΠΟΕΛ έβαλε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.
«Φρένο» στα σενάρια που θέλουν ομάδες της Ελλάδας να ενδιαφέρονται για τον Πιέρρο Σωτηρίου του ΑΠΟΕΛ έβαλε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας, Νεκτάριος Πετεβίνος, με δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό.
Συγκεκριμένα είπε ότι καμία ελληνική ομάδα δεν έχει δηλώσει ενδιαφέρον, ούτε στην κυπριακή ομάδα, αλλά ούτε και στον εκπρόσωπο του παίκτη, ενώ κατέστησε σαφές ότι απόφαση της ομάδας είναι να τον κρατήσει μέχρι το καλοκαίρι.
Αναλυτικά όσα είπε στον ARENAFM 89,4:
«Δεν έχουμε καμία πρόταση από ελληνική ομάδα, ούτε από τον Ολυμπιακό, ούτε από τον ΠΑΟΚ, για τον Σωτηρίου, όχι μόνο η ομάδα μας, αλλά και ο εκπρόσωπος του παίκτη, άρα δεν υφίσταται θέμα ενδιαφέροντος από τις ελληνικές ομάδες.
Η απόφαση της ομάδας είναι να παραμείνει όλη την αγωνιστική περίοδο, να παίξει με την Αθλέτικ Μπιλμπάο και θα δούμε το καλοκαίρι τι θα γίνει. Πρόσφατα, πριν από ένα μήνα, του ανανεώσαμε το συμβόλαιο έως το 2020, ακριβώς για να πουληθεί όσα περισσότερα χρήματα αξίζει, αφού δεν βάλαμε ρήτρα πώλησης. Τα υπόλοιπα είναι για τις εφημερίδες…».
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Άπαντες στη διάθεση του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ για το Ολυμπιακός - ΑΕΚ με το οποίο ξεκινούν τα πλέι-οφ της Super League για τους «ερυθρόλευκους» - Μέσα και οι 7 ξένοι.
Ο Αστέρας Τρίπολης επικράτησε με 3-1 της ΑΕΛ Novibet, επέστρεψε στις νίκες μετά από δύο μήνες και δείχνει έτοιμος να παλέψει για την παραμονή. Έμπλεξαν οι «βυσσινί».
Δέκα τίτλους στη σεζόν, 28 στη διετία και 342 το σύνολο. Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να αφήνει τον ανταγωνισμό πολύ πίσω σε κάθε άβολη σύγκριση περί «πολυαθλητικότητας».