Παπανάτσιου: Μάλλον από Απρίλιο η υποβολή των φορολογικών δηλώσεων
Τον Απρίλιο του 2017 αναμένεται να «ανοίξει» η ιστοσελίδα του Taxis για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, για τον φόρο εισοδήματος του 2016, όπως έκανε γνωστό η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.
Τον Απρίλιο του 2017 αναμένεται να «ανοίξει» η ιστοσελίδα του Taxis για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, για τον φόρο εισοδήματος του 2016, όπως έκανε γνωστό η υφυπουργός Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου.
«Πιστεύουμε ότι θα ανοίξει το Taxis αρκετά νωρίς φέτος. Σε μια συζήτηση που είχα με τον γγ Δημοσίων Εσόδων (σ.σ. Γιώργο Πιτσιλή), θα ξεκινήσει μάλλον τον Απρίλιο. Δεν περιμένουμε νωρίτερα» ανέφερε η Κατερίνα Παπανάτσιου.
Η υφυπουργός διαβεβαίωσε ότι ο προϋπολογισμός, που κατατίθεται στην Βουλή, δεν περιλαμβάνει νέους φόρους, ενώ επισήμανε ότι βασική προτεραιότητα της κυβέρνησης παραμένει η πάταξη της φοροδιαφυγής.
«Ολοι οι φόροι είναι αποφασισμένοι και ψηφισμένοι. Δεν θα ψηφίσουμε νέους φόρους» υπογράμμισε και πρόσθεσε πως η πρόταση της κυβέρνησης προς τους θεσμούς παραμένει ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να μειωθούν οι συντελεστές φορολόγησης.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.
Ο τρομπετίστας και συνθέτης Στέλιος Χατζηκαλέας, λίγο προτού ανέβει στη σκηνή του Half Note Jazz Club για να παρουσιάσει τη νέα του δουλειά The Sea Inside, μας μιλάει για τη τζαζ.
Φροίξος Φυντανίδης
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας