
Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ανγκ Λι σκηνοθετεί Πέμη Ζούνη
Ο βραβευμένος δύο φορές με Όσκαρ σκηνοθεσίας (για τις ταινίες «Η ζωή του Πι» και «Το μυστικό του Brokeback mountain») ταϊβανός σκηνοθέτης Ανγκ Λι θα σκηνοθετήσει την ηθοποιό Πέμη Ζούνη στον θεατρικό μονόλογο «... Και Ιουλιέτα» του Άκη Δήμου.
Ο βραβευμένος δύο φορές με Όσκαρ σκηνοθεσίας (για τις ταινίες «Η ζωή του Πι» και «Το μυστικό του Brokeback mountain») ταϊβανός σκηνοθέτης Ανγκ Λι θα σκηνοθετήσει την ηθοποιό Πέμη Ζούνη στον θεατρικό μονόλογο «… Και Ιουλιέτα» του Άκη Δήμου.
Την είδηση επιβεβαίωσε πριν από λίγες ημέρες το Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη. Ο μονόλογος αναμένεται να παρουσιαστεί στο ΙΜΚ τον Δεκέμβριο.
Ο διάσημος δημιουργός, του οποίου η ταινία «Τίγρης και δράκος» βραβεύτηκε με το Όσκαρ Ξενόγλωσσης Ταινίας, παρουσιάζει φέτος την νέα του ταινία «Billy Lynn’s Long Halftime Walk».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Επική πρόκριση σε ένα… ατελείωτο παιχνίδι!
- Γλυφάδα: Χειροπέδες σε 3 άνδρες που απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- Ο Κιρ Στάρμερ δεν θέλει τον Κάνιε Γουέστ στο Λονδίνο




