
Οι bookmakers σταμάτησαν να δέχονται στοιχήματα για την απόλυση Κόντε
Δύο από τα κορυφαία βρετανικά γραφεία στοιχημάτων, σταμάτησαν το στοίχημα σχετικά με το εάν ο Αντόνιο Κόντε της Τσέλσι, θα είναι ο επόμενος προπονητής της Premier League, που θα απολυθεί.
Δύο από τα κορυφαία βρετανικά γραφεία στοιχημάτων, σταμάτησαν το στοίχημα σχετικά με το εάν ο Αντόνιο Κόντε της Τσέλσι, θα είναι ο επόμενος προπονητής της Premier League, που θα απολυθεί.
Η Betway και Paddy Power δεν δέχονται πλέον στοιχήματα σχετικά με τον Ιταλό προπονητή, που έφτασε το καλοκαίρι στο Λονδίνο, ενώ η Sky Bet προσφέρει απόδοση 6/4 σε όσους πιστεύουν ότι αυτός θα είναι το επόμενο «θύμα» των πάγκων της κορυφαίας κατηγορίας.
Ο συμπατριώτης του Κόντε, Φραντσέσκο Γκουιντολίν, έγινε ο πρώτος προπονητής της Premier League, που έχασε τη δουλειά του αυτή τη σεζόν, όταν απολύθηκε από την Σουόνσι νωρίτερα αυτό το μήνα και αντικαταστάθηκε από τον πρώην προπονητή της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ, Μπομπ Μπράντλεϊ.
Η Τσέλσι είναι έβδομη στον πίνακα με 13 πόντους, με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες μετά από επτά παιχνίδια και αύριο υποδέχεται την πρωταθλήτρια Λέστερ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ 114-102 παρ. (96-96 κ.δ): Δυσκολεύτηκε, αλλά έκανε το 1-0
- Έμπολα: ΗΠΑ, Μεξικό και Καναδάς ανακοίνωσαν κοινά μέτρα προστασίας
- Προχωρά σε τηλεφωνικές κλήσεις η ΑΑΔΕ για χρέη – Τι πρέπει να προσέξετε
- Ελβετία: Τρομοκρατική ενέργεια για την αστυνομία η επίθεση με μαχαίρι σε σιδηροδρομικό σταθμό
- Εξαφανίστηκε 17χρονη από χώρο φιλοξενίας στη Νέα Σμύρνη
- Κουφονικολάκου για ΕΛΑΣ: Διαφανή τα οικονομικά και προσβάσιμα σε όλους – Ο κ. Γεωργιάδης να μας φέρει το φάκελο για τα χρέη των 530 εκατ. ευρώ της ΝΔ




