
Έληξε η καραντίνα στη Σλόβαν Λίμπερετς, κανονικά με ΠΑΟΚ
Οπως όλα δείχνουν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Λίμπερετς, για την 2η αγωνιστική του Europa League, μεθαύριο το βράδυ, θα γίνει κανονικά και ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ταξιδεύσει αύριο στις 10:30 το πρωί για την Τσεχία. Νωρίτερα σήμερα, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν πως η υγειονομική υπηρεσία της πόλης του Λίμπερετς έχει ανάψει… πράσινο για να διεξαχθεί ο αγώνας της Πέμπτης αφού προηγουμένως πέρασε από ενδελεχή έλεγχο τους 12 προσβληθέντες από ίωση ποδοσφαιριστές της τοπικής ομάδας.
Οπως όλα δείχνουν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Λίμπερετς, για την 2η αγωνιστική του Europa League, μεθαύριο το βράδυ, θα γίνει κανονικά και ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να ταξιδεύσει αύριο στις 10:30 το πρωί για την Τσεχία.
Νωρίτερα σήμερα, οι επιτελείς του ΠΑΟΚ ενημερώθηκαν πως η υγειονομική υπηρεσία της πόλης του Λίμπερετς έχει ανάψει… πράσινο για να διεξαχθεί ο αγώνας της Πέμπτης αφού προηγουμένως πέρασε από ενδελεχή έλεγχο τους 12 προσβληθέντες από ίωση ποδοσφαιριστές της τοπικής ομάδας.
Μάλιστα μετά από αυτό τον έλεγχο, η τσεχική ομάδα, επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις.
Απομένει και η έγγραφη επιβεβαίωση της υγειονομικής υπηρεσίας για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού της Πέμπτης στο Λίμπερετς, κάτι που αναμένεται να συμβεί εντός της ημέρας.
Βέβαια η πολυήμερη απουσία βασικών ποδοσφαιριστών της Σλόβαν από τις προπονήσεις έχει δημιουργήσει μια αναστάτωση στο ποδοσφαιρικό τμήμα της αλλά οι άνθρωποι της ελπίζουν πως θα ξεπεραστεί το όποιο πρόβλημα και θα είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν τις συνθήκες του αγώνα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Τα Στενά του Ορμούζ θα κλείσουν εάν δεν αρθεί ο αποκλεισμός των ΗΠΑ
- Γαλλία: Πέθανε η ηθοποιός Νάντια Φαρές – Είχε βρεθεί αναίσθητη σε πισίνα και νοσηλευόταν σε κώμα
- Ουκρανία: Η Ρωσία θα προσπαθήσει να εμπλέξει ξανά στον πόλεμο τη Λευκορωσία, εκτιμά ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Και γαλλικά υποβρύχια στο Αιγαίο
- Σε διαπραγματεύσεις ο Τραμπ με την εφορία των ΗΠΑ σε σχέση με αγωγή ύψους 10 δισ.
- Κεφαλονιά: Από την πίσω πόρτα των δικαστηρίων φυγαδεύτηκαν οι τρεις κατηγορούμενοι – Θα οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού
