
Πρόβλημα με Λεντέσμα και Ιμπάρμπο εν όψει Άγιαξ
Προβλήματα προέκυψαν στον Παναθηναϊκό ενόψει Άγιαξ. Ιμπάρμπο και Λεντέσμα δεν έλαβαν μέρος στην προπόνηση της Τρίτης γεγονός που αν μη τι άλλο δεν άρεσε καθόλου στον Αντρέα Στραματσόνι. Ο Αργεντινός μέσος δεν πήγε καν στο Κορωπί καθώς ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές και ακόμη δε μπορεί να εκτιμηθεί εάν θα είναι έτοιμος για τη αναμέτρηση της πρεμιέρας των ομίλων. Όσον αφορά τον Κολομβιανό επιθετικό τραυματίστηκε στο γόνατο και ταλαιπωρείται από αιμάτωμα. Οι πρώτες εκτιμήσεις από το ιατρικό τιμ δεν κάνουν λόγο για κάτι το σοβαρό και είναι πολύ πιθανό να προλάβει το ματς με τους Ολλανδούς.
Προβλήματα προέκυψαν στον Παναθηναϊκό ενόψει Άγιαξ. Ιμπάρμπο και Λεντέσμα δεν έλαβαν μέρος στην προπόνηση της Τρίτης γεγονός που αν μη τι άλλο δεν άρεσε καθόλου στον Αντρέα Στραματσόνι.
Ο Αργεντινός μέσος δεν πήγε καν στο Κορωπί καθώς ταλαιπωρείται από στομαχικές διαταραχές και ακόμη δε μπορεί να εκτιμηθεί εάν θα είναι έτοιμος για τη αναμέτρηση της πρεμιέρας των ομίλων.
Υπάρχει αισιοδοξία στο τεχνικό τιμ ότι ο έμπειρος παίκτης θα προλάβει να ξεπεράσει το πρόβλημά του μέσα στο διήμερο που ακολουθεί, ωστόσο, πιο ασφαλή συμπεράσματα θα βγουν αύριο, Τετάρτη.
Όσον αφορά τον Κολομβιανό επιθετικό τραυματίστηκε στο γόνατο και ταλαιπωρείται από αιμάτωμα. Οι πρώτες εκτιμήσεις από το ιατρικό τιμ δεν κάνουν λόγο για κάτι το σοβαρό και είναι πολύ πιθανό να προλάβει το ματς με τους Ολλανδούς.
Μέσα στα δυσάρεστα υπήρξε κι ένα ευχάρισο γεγονός για τον Στραματσόνι. Ο Ράσμους Τελάντερ έβγαλε όλο το πρόγραμμα προπόνησης χωρίς να νιώσει την παραμικρή ενόχληση, δείγμα του ότι βρίσκεται στο τελικό στάδιο πριν την επιστροφή του στη δράση μετά από αρκετούς μήνες απουσίας.
Θεραπεία έκανε ο Τάσος Κουτρουμπής, αλλά θεωρείται πως θα δώσει το παρόν στο πρώτο ματς του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Ακόμη με σταματούν στο δρόμο στην Ελλάδα» – Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ για τον Ιησού
- Ο πόλεμος, η «προπόνηση» σε 9.500, το ρεκόρ «Guinness» και το Μεξικό που… γιορτάζει ενώ πετούν πύραυλοι
- Οικογενειακή έξοδος στην Κηφισιά για Ελένη Μενεγάκη – Ματέο Παντζόπουλο για τα γενέθλια της κόρης τους
- ΕΕ: Οι «πόρτες» της πολεμικής τεχνολογίας που ανοίγει – Τι είναι το πρόγραμμα AGILE που βρίσκεται στα σκαριά
- Χαϊδάρι: Συμμορία έκλεβε διερχόμενους οδηγούς παριστάνοντας ότι έχουν βλάβη στο δικό τους αυτοκίνητο
- Ατρόμητος-Κηφισιά 0-0: Η ισοπαλία δεν τους χαλάει




