Ξαφνικό πρόβλημα προέκυψε στην Εθνική με τον Τοροσίδη
Το πρώτο ουσιαστικό πρόβλημα για τον Μίχαελ Σκίμπε ενόψει του μεθαυριανού πρώτου αγώνα της εθνικής Ελλάδας με το Γιβραλτάρ, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στους προκριματικούς του Μουντιάλ 2018, είναι ο Βασίλης Τοροσίδης.
Το πρώτο ουσιαστικό πρόβλημα για τον Μίχαελ Σκίμπε ενόψει του μεθαυριανού πρώτου αγώνα της εθνικής Ελλάδας με το Γιβραλτάρ, στην πρεμιέρα των δύο ομάδων στους προκριματικούς του Μουντιάλ 2018, είναι ο Βασίλης Τοροσίδης.
Ο διεθνής άσος της Μπολόνια ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση και σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της 6ης Σεπτεμβρίου θεωρείται εξαιρετικά αμφίβολη.
Ο αρχηγός της «γαλανόλευκης» ταλαιπωρείται από οξεία οσφυαλγία και λόγω του προβλήματος που αντιμετωπίζει ακολούθησε σήμερα ατομικό πρόγραμμα. Εάν μέχρι αύριο δεν έχει υποχωρήσει ο πόνος που αισθάνεται, τότε θα αποκλειστεί από την αποστολή.
Ο Κώστας Φορτούνης γυμνάστηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Γερμανού ομοσπονδιακού τεχνικού για το ματς της Τρίτης με το Γιβραλτάρ που θα διεξαχθεί στην Πορτογαλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βενεζουέλα: Αν εγκαταλείψει την εξουσία, άσυλο στον Μαδούρο προσφέρει η Κολομβία
- Εξεμάνη ο Τραμπ επειδή οι Αμερικανοί δεν είναι ικανοποιημένοι από την οικονομική πολιτική του
- Τουρκμενιστάν: Πούτιν, Ερντογάν και Πεζεσκιάν μεταβαίνουν σε μια από τις πιο μυστηριώδεις χώρες του κόσμου
- Μαδούρο για το ρεσάλτο των ΗΠΑ: «Εγκαινίασαν την εποχή της εγκληματικής θαλάσσιας πειρατείας στην Καραϊβική»
- Ουκρανία: «Η επόμενη εβδομάδα θα είναι αποφασιστική», λέει η φον ντερ Λάιεν
- Βενεζουέλα: Επίκεινται χερσαία πλήγματα των ΗΠΑ, επαναλαμβάνει ο Τραμπ

