Υπέγραψε στον Πανιώνιο ο Μοχάμεντ Μπεν
Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μοχάμεντ Μπεν. Ο 27χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια. Ο διεθνής από τις Κομόρες ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αρη, αλλά τελικά αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σμύρνη.
Στον Πανιώνιο θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μοχάμεντ Μπεν. Ο 27χρονος επιθετικός υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια.
Ο διεθνής από τις Κομόρες ήταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Αρη, αλλά τελικά αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στη Νέα Σμύρνη.
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Πανιώνιος
Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Μπεν Μοχάμεντ. Ο διεθνής επιθετικός, υπέγραψε το συμβόλαιό του (1+1), στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ, παρουσία του προέδρου Χρήστου Δάρα και του διευθυντή του ποδοσφαιρικού τμήματος Νίκου Ζαμάνη.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΗΠΑ: Ομοσπονδιακοί πράκτορες πυροβόλησαν δύο άτομα στο Πόρτλαντ
- Ουκρανία: Οι ρωσικές δυνάμεις έπληξαν με πύραυλο Ορέσνικ το Λβιβ – Συγκλονιστικές εικόνες
- Στις φλόγες κυβερνητικά κτίρια – Χάος στο Ιράν με τους Φρουρούς της Επανάστασης να βγαίνουν στον δρόμο [βίντεο]
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Ποιοι την ψηφίζουν
- Έρχεται πενθήμερο… «φωτιά» σε χρυσό, ασήμι και πετρέλαιο
- Ευρωπαϊκή Επιτροπή προς X: Έχουμε αμφιβολίες για τη συμμόρφωσή σας



