
Εγκρίθηκε αλλά με απώλειες ο διοικητικός απολογισμός της ΕΠΟ
Με ψήφους 88 υπέρ έναντι 82 κατά εγκρίθηκε ο διοικητικός απολογισμός στη γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, η διοίκηση της οποίας κατέγραψε σημαντικές απώλειες εν όψει των εκλογών του προσεχούς Οκτωβρίου.
Με ψήφους 88 υπέρ έναντι 82 κατά εγκρίθηκε ο διοικητικός απολογισμός στη γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, η διοίκηση της οποίας κατέγραψε σημαντικές απώλειες εν όψει των εκλογών του προσεχούς Οκτωβρίου.
Η νυν διοίκηση στηρίχθηκε από 25 Ενώσεις, η αντιπολίτευση από 23, ενώ άλλες πέντε ενώσεις ψήφισαν «σπασμένα» (διαφορετικές ψήφοι των τριών εκπροσώπων τους). Απών ήταν ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας, ενώ οι ΕΠΣ Καστοριάς και Άρτας δεν ψήφισαν.
Αναφορικά με τις ΠΑΕ, οι ψήφοι ήταν απολύτως μοιρασμένοι (6-6). Υπέρ τάχθηκαν οι Ολυμπιακός, Ατρόμητος, Βέροια, Καλλονή, Λεβαδειακός, Πανθρακικός και κατά οι ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ δεν ψήφισαν Ηρακλής, Πανιώνιος, Πλατανιάς και Αστέρας Τρίπολης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΑΕΛ-Κηφισιά 1-1: Παραμένουν σκούρα τα πράγματα για τους Θεσσαλούς
- Τζόρνταν Πίτερσον: Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του διάσημου ψυχολόγου
- Σαραγόσα: «Δική μου η ευθύνη…»
- Υποδεχόμαστε την άνοιξη φέρνοντας το «μέσα» έξω και κάνοντας level up στους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού
- Πάνω από 62.000 σπίτια έπληξε το Ισραήλ στον Λίβανο
- Στον πρόεδρο της Ιταλίας ο Θοδωρής Κυριακού – Τα στρατηγικά σχέδια ανάπτυξης της GEDI



