
Στις 116 οι συλλήψεις στο Euro μέχρι τώρα
Μόνο ομαλές δεν ήταν οι πρώτες ημέρες των αγώνων στο EURO 2016, καθώς στιγματίστηκαν από σοβαρά επεισόδια σε διάφορες πόλεις, με σημαντικότερες τις συμπλοκές μεταξύ Ρώσων και Άγγλων οπαδών στη Μασσαλία. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου εσωτερικών της χώρας, ως τώρα η γαλλική αστυνομία έχει προχωρήσει σε 116 συλλήψεις από την Παρασκευή όταν και ξεκίνησε η διοργάνωση.
Μόνο ομαλές δεν ήταν οι πρώτες ημέρες των αγώνων στο EURO 2016, καθώς στιγματίστηκαν από σοβαρά επεισόδια σε διάφορες πόλεις, με σημαντικότερες τις συμπλοκές μεταξύ Ρώσων και Άγγλων οπαδών στη Μασσαλία.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του υπουργείου εσωτερικών της χώρας, ως τώρα η γαλλική αστυνομία έχει προχωρήσει σε 116 συλλήψεις από την Παρασκευή όταν και ξεκίνησε η διοργάνωση.
Επιπλέον τρία άτομα έχουν απελαθεί από τη χώρα ενώ σε άλλα πέντε άτομα απαγορεύτηκε η είσοδος στη Γαλλία, καθώς θεωρήθηκαν ως επικίνδυνα για τη δημιουργία επεισοδίων.
Να σημειωθεί πως ο υπουργός εσωτερικών, Μπερνάρ Καζνέβ, έχει απαγορεύσει την πώληση αλκοόλ εντός των γηπέδων, περιμετρικά από αυτά αλλά και στις fanzones, προκειμένου με αυτόν τον τρόπο να περιορίσει τα περιστατικά βίας που έχουν ξεσπάσει από την έναρξη της διοργάνωσης μεταξύ οπαδών.
Στο μεταξύ σήμερα αναμένεται να φθάσουν στη Γαλλία, επιπλέον 45 Άγγλοι αστυνομικοί, ενόψει του βρετανικού ντέρμπι της Πέμπτης στο Λανς, κόντρα στην Ουαλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αποθεώθηκε ξανά ο Μουζακίτης – Διάσημη ποδοσφαιρική πλατφόρμα… ανέλυσε το ταλέντο του
- Πάνω από 3 εκατ. Ευρώ για το Νοσοκομείο Ρόδου για υλικοτεχνική αναβάθμιση από την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου
- ΠΑΣΟΚ για Λαζαρίδη: Ομολόγησε εκ νέου ότι δεν είχε τις τυπικές προϋποθέσεις να προσληφθεί – Να τον αποπέμψει ο πρωθυπουργός
- Λαζαρίδης: Δεν είχε πτυχίο πανεπιστημίου αλλά… δεν χρειαζόταν – «Το Μαξίμου δεν μου ζήτησε εξηγήσεις»
- Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος: Νηφάλια κρίση και βαθιά πίστη
- Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη εφ’όλης της ύλης: Η δουλειά, οι κρίσεις πανικού και η «τελεία» στη σχέση-ρουτίνα



