ΤτΕ: Έγκαιρα αντιμετωπίστηκε η επίθεση από τους Anonymous
Έγκαιρα αντιμετωπίστηκε η «κυβερνοεπίθεση» που δέχθηκε η Τράπεζα της Ελλάδος από τους Anonymous, αναφέρει πηγή της κεντρικής τράπεζας. Οι αρμόδιες υπηρεσίες παρά την αργία αντέδρασαν έγκαιρα με αποτέλεσμα να αποτρέψουν οποιαδήποτε περαιτέρω «παρενέργεια» από την επίθεση, προσθέτει. Πάντως και σήμερα η σελίδα της ΤτΕ εμφανίζει προβλήματα που ερευνώνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Έγκαιρα αντιμετωπίστηκε η «κυβερνοεπίθεση» που δέχθηκε χθες (Τρίτη) η Τράπεζα της Ελλάδος από τους Anonymous, αναφέρει πηγή της κεντρικής τράπεζας. Οι αρμόδιες υπηρεσίες παρά την αργία αντέδρασαν έγκαιρα με αποτέλεσμα να αποτρέψουν οποιαδήποτε περαιτέρω «παρενέργεια» από την επίθεση, προσθέτει.
Ειδικότερα, σύμφωνα με πηγή της ΤτΕ, η ηλεκτρονική διεύθυνση της Τράπεζας δέχθηκε χθες επίθεση από τους Anonymous. Οι αρμόδιες υπηρεσίες της Τράπεζας της Ελλάδος παρά την αργία αντέδρασαν έγκαιρα με αποτέλεσμα να αποτρέψουν οποιαδήποτε περαιτέρω «παρενέργεια» από την επίθεση. Σύμφωνα με την ίδια πηγή η επίθεση του ιστοχώρου της ΤτΕ κράτησε λίγα λεπτά πριν επανέλθει η ομαλή λειτουργία του.
Πάντως και σήμερα η σελίδα της ΤτΕ εμφανίζει προβλήματα στη λειτουργία της τα οποία ερευνώνται από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Μεντιλίμπαρ: «Μου έλειπε μία τέτοια νίκη με τον Ολυμπιακό»
- Σε συζήτηση «εφ’ όλης της ύλης για το Αιγαίο» καλεί ο Φιντάν – Μία η ελληνοτουρκική διαφορά απαντά η Αθήνα
- Ζέλσον: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, ήμασταν άτυχοι στα προηγούμενα ματς»
- Ουκρανία: Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι για το ειρηνευτικό σχέδιο
- Ο μάγος Μουζακίτης «έλιωσε» και τα… χιόνια
- Ζωγράφου: «Κατέβηκα για να ηρεμήσει και άρχισε να με χτυπά» – Ο οδηγός του λεωφορείου περιγράφει τον άγριο ξυλοδαρμό
- «Η ξανθιά είναι νεκρή» – Κοκκινομάλλα Πάμελα Άντερσον και η αλήθεια για το «ψευτορομάντζο» με τον Λίαμ Νίσον
- Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)






















![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)












![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442