Επιστροφή στις προπονήσεις για τον Παναθηναϊκό
Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το διήμερο ρεπό για να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους το ορθόδοξο Πάσχα. Εκτός από τους Πράνιτς και Πέτριτς, που συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα, σε θεραπευτική αγωγή υποβλήθηκε ο Τελάντερ που ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι.
Στις προπονήσεις επέστρεψαν σήμερα οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, μετά το διήμερο ρεπό για να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους το ορθόδοξο Πάσχα.
Εκτός από τους Πράνιτς και Πέτριτς, που συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα, σε θεραπευτική αγωγή υποβλήθηκε ο Τελάντερ που ένιωσε ενοχλήσεις στο αριστερό πόδι.
Υπό τις οδηγίες των φυσιοθεραπευτών προπονήθηκε ο Λαγός. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 10:00 π.μ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ακίνητα: Τι συμβαίνει με το «Σπίτι μου 2»
- Εύκολα και γρήγορα: Τρεις διατάσεις που «ξεκλειδώνουν» μυαλό και σώμα
- Τι αλλάζει με τα πρόστιμα για όσους δεν πληρώσουν έγκαιρα τα τέλη κυκλοφορίας
- Τεχνητή Νοημοσύνη: «Βλέπει» φτωχά και πλούσια έθνη;
- Μείωση 40% των νοσοκομειακών λοιμώξεων απέτρεψε 17.000 μέρες νοσηλείας επιπλοκών
- Συνταγή: Τονοσαλάτα με καστανό ρύζι, ρόδι, σταφίδα & λαχανικά




